Homo troglodytarum
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Homo terra
Tak, bo czy rozpadając się czyż nie tworzy się coś nowego? A stan pośredni jest autonomicznym stanem?

Taka formę przyjęła moja choroba, zamknęła mnie w dualiźmie kreacji i destrukcji. Budując działo orgonowe myślałem że stoję po stronie kreacji a to była destrukcja. Sąsiad który w tym uczestniczył też choruje, na coś z układem pokarmowym lekarze się poddali. Nie mówię mu o przyczynie ponieważ i tak nie uwierzy. Obydwaj mamy przebudowana materię w organizmach, ewolucyjne niestabilna. Mnie mutuje w wilkołaka (ustawiłem bufor na czarnego trolla) a sąsiada w wampira.
Nie.
Budując to urządzenie wygenerowałem olbrzymie ilości energii życiowej aby je zasilić, to zwabiło sąsiada który sam z siebie nigdy nie wypada tylko zawsze umawiamy się przez Facebooka. Ma co chciał ale szkoda mi patrzeć jak cierpi.
Budując to urządzenie wygenerowałem olbrzymie ilości energii życiowej aby je zasilić, to zwabiło sąsiada który sam z siebie nigdy nie wypada tylko zawsze umawiamy się przez Facebooka. Ma co chciał ale szkoda mi patrzeć jak cierpi.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Tę energię się porzuca, żeby dobrze współdziałać z innymi ludźmi...karuna pisze:Po długim siedzeniu jest ogroomna energia ale ją tez się porzuca.

#: UMYSŁ -> DIABEŁ
Dekompiluj elementy strukturalne.
Asymiluj myślokształty.
Określ algokształty procedur.
Generuj topografię tkankową.
#: OBIECAJ -> GARNIEC ZŁOTA
Kuś diabła.
Cyklizuj asynchronicznie.
Dekompiluj ciągłości.
Aktywuj ewolucję.
Diabolicus veritas.