Pytanie Relanium?
Moderator: moderatorzy
- Necro
- zaufany użytkownik
Pytanie Relanium?
Czy pomoże mi na sen i czasami na nerwy i uspokojenie nie chce go brać tak często tylko od czasu do czasu jak myślicie przypisze mi lekarz te relanium albo podobny lek?
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Re: Pytanie Relanium?
Może przepisze a może nie. Wiesz pomogłoby, choć z doświadczenia wiem, że relanium działa delikatnie, ale za to całkiem fajnie. Pamiętaj, że uzależnia.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Jak Ci lekarz nie przepisze relanium, to proponuje mieszankę ziołową kozłka lekarskiego z melisą i mogą być jeszcze szyszki chmielu. Ta mieszanka działa nasennie i uspokajająco.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- Necro
- zaufany użytkownik
Dzięki za odpowiedzi i porady wiem że uzależnia więc chce je brać w chwilach kiedy naprawdę będę tego potrzebował.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Lekarka przepisuje mi bez problemu, ale zaznacza że tylko w ostateczności mam brać jak wszystko inne zawiedzie. Ogólnie funkcjonuję dobrze ale w chwilach dużego zdenerwowania i problemów ze snem oraz natrętnych myśli związanych z przeżywanym stresem muszę sobie łyknąć. Dobrze jest mieć takie koło ratunkowe. Łykam tak raz na 2-3 miesiące.
Dobrze, że masz świadomość tego że taki lek to tylko doraźnie.
Dobrze, że masz świadomość tego że taki lek to tylko doraźnie.
Melisa
- Necro
- zaufany użytkownik
Teraz relanium jest mi tylko sporadycznie potrzebne kiedyś z moimi nerwami i lekami i do tego agresją by było zbawieniem teraz jestem spokojny i opanowany lecz to czasem wraca.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
Wraca, wraca...niestety, bo życie jest tak dynamiczne i wymagające, że nie da się spocząć na laurach, a nadrawrażliwcom jest dopiero pod górkę...
Melisa
- Zabłąkany
- zaufany użytkownik
- Status: Aktualnie się opierdalam
- Gadu-Gadu: 42765946
- Kontakt:
Relanium na bezsenność działa znakomicie, natomiast w moim przypadku nie działało na uspokojenie, pamiętam że zjadłem 4 x po 5mg pod rząd i nie czułem żadnej zmiany. Jak dla mnie jest to za słaby lek.
Cel: Nic nie robiąc - osiągasz mnie. Idąc przed siebie - osiągasz mnie. Sukces zależy od tego, czy stoisz czy idziesz. Zatem jaki jest Twój cel?
- amigo
- zaufany użytkownik
Niektóre mieszanki ziół z benzodiazepiami mogą wchodzić w interakcje. W połączeniu może ; np dojść do reakcji paradoksalnej.Bright Angel pisze: ↑ndz wrz 21, 2014 4:11 pm to proponuje mieszankę ziołową kozłka lekarskiego z melisą i mogą być jeszcze szyszki chmielu. Ta mieszanka działa nasennie i uspokajająco.
Zanim z bzp zaczniemy łączyć jakiekolwiek zioła zalecam skonsultować to z lekarzem.
- piotrs
- zaufany użytkownik
relanium uzaleznia i ostroznie z nim
oslabia
oslabia
relanium również upośledza pamięć!
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
o ile Relanium to Geranium to były kiedyś wieści, jakoby Geranium powodowało u mężczyzn problemy z osprzętem, czy to tym czysto produkcyjnym, czy też rekreacyjnym.
W konsekwencji brakowało nawet amunicji na kobietę.
No chyba, że pomyliłem Relanium z Geranium.
W konsekwencji brakowało nawet amunicji na kobietę.
No chyba, że pomyliłem Relanium z Geranium.