Lekarka nie chce mi przepisać abilify.
Moderator: moderatorzy
Lekarka nie chce mi przepisać abilify.
A dlaczego?!Ponieważ nic nie wie o tym leku.POwiedziała że nie miała żadnych prelekcji ani informacji na temat tego specyfiku.CHolera jasna.Ja się po sulpirydzie spasłem i mam zawyżoną prolaktynę.Psychicznie czuję się nawet dobrze ale wolałbym być szczupły.Spie jak suseł zwłaszcza w zimie i liczę że po abilify poprawi się mój stan.A wy zarzywacie Abilify?Co możecie o nim powiedzieć.
- Peter
- zaufany użytkownik
Re: Lekarka nie chce mi przepisać abilify.
witaj fotex..fotex pisze:A dlaczego?!Ponieważ nic nie wie o tym leku.POwiedziała że nie miała żadnych prelekcji ani informacji na temat tego specyfiku.CHolera jasna.Ja się po sulpirydzie spasłem i mam zawyżoną prolaktynę.Psychicznie czuję się nawet dobrze ale wolałbym być szczupły.Spie jak suseł zwłaszcza w zimie i liczę że po abilify poprawi się mój stan.A wy zarzywacie Abilify?Co możecie o nim powiedzieć.
moj mi przepisal dzis abilify..jak bedzie dzialal to sie okaze dopiero..zycze ci aby udalo sie.. podobno ten lek aktywizuje..
Mój lekarz mi przepisał solian chociaż też NIC nie wiedział na jego temat, jeszcze żadnemu pacjentowi go nie przepisywał. Przy mnie zaglądnął do książki ze spisem leków i czytał jaką dawkę trzeba przepisać, kazał mi co tydzień zgłaszać się na kontrolę. Zaryzykował i jestem mu za to wdzięczna bo stałam się osobą zdrową, aktywną, bez myśli samobójczych, poczucia koszmaru. Początkowo też mi nie chciał przepisać ale ja i tak na własną rękę odstawiłam rispolept parę miesięcy wcześniej zanim w internecie przeczytałam o istnieniu solianu i powiedziałam mu że albo będę brała solian albo żadnego leku, zatem postawiłam ultimatum, fotex , też tak zrób
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
Już rok biorę solian, w ciągu tego roku przytyłam 10 kg, to o wiele mniej niż po rispolepcie po którym w ciągu roku przytyłam od 30 do 40 kg. Mniej ale zawsze coś. Poza tym nie mam okresu już od wielu miesięcy jak jakaś babcia. Dlatego poprosiłam po raz kolejny lekarza o zmianę solianu na abilify, że może od niego schudnę. Lekarz jednak nie zgodził się
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA