Lekarka nie chce mi przepisać abilify.

aripiprazol

Moderator: moderatorzy

fotex
zaufany użytkownik

Lekarka nie chce mi przepisać abilify.

Post autor: fotex »

A dlaczego?!Ponieważ nic nie wie o tym leku.POwiedziała że nie miała żadnych prelekcji ani informacji na temat tego specyfiku.CHolera jasna.Ja się po sulpirydzie spasłem i mam zawyżoną prolaktynę.Psychicznie czuję się nawet dobrze ale wolałbym być szczupły.Spie jak suseł zwłaszcza w zimie i liczę że po abilify poprawi się mój stan.A wy zarzywacie Abilify?Co możecie o nim powiedzieć.
zalew
zaufany użytkownik

Post autor: zalew »

Moja nie ma doświadczenia z solianem :? Ale powiedziała że się poduczy i bedę zmieniał lek.
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
fotex
zaufany użytkownik

To mają czeka na jakąś prelekcję.Powiedziała żebym przyszedł za trzy tygodnie.Cholera jasna.
Awatar użytkownika
Peter
zaufany użytkownik

Re: Lekarka nie chce mi przepisać abilify.

Post autor: Peter »

fotex pisze:A dlaczego?!Ponieważ nic nie wie o tym leku.POwiedziała że nie miała żadnych prelekcji ani informacji na temat tego specyfiku.CHolera jasna.Ja się po sulpirydzie spasłem i mam zawyżoną prolaktynę.Psychicznie czuję się nawet dobrze ale wolałbym być szczupły.Spie jak suseł zwłaszcza w zimie i liczę że po abilify poprawi się mój stan.A wy zarzywacie Abilify?Co możecie o nim powiedzieć.
witaj fotex..
moj mi przepisal dzis abilify..jak bedzie dzialal to sie okaze dopiero..zycze ci aby udalo sie.. podobno ten lek aktywizuje.. :)
Awatar użytkownika
Jeżyk
zaufany użytkownik

Post autor: Jeżyk »

Mój lekarz mi przepisał solian chociaż też NIC nie wiedział na jego temat, jeszcze żadnemu pacjentowi go nie przepisywał. Przy mnie zaglądnął do książki ze spisem leków i czytał jaką dawkę trzeba przepisać, kazał mi co tydzień zgłaszać się na kontrolę. Zaryzykował i jestem mu za to wdzięczna bo stałam się osobą zdrową, aktywną, bez myśli samobójczych, poczucia koszmaru. Początkowo też mi nie chciał przepisać ale ja i tak na własną rękę odstawiłam rispolept parę miesięcy wcześniej zanim w internecie przeczytałam o istnieniu solianu i powiedziałam mu że albo będę brała solian albo żadnego leku, zatem postawiłam ultimatum, fotex , też tak zrób
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
zalew
zaufany użytkownik

Jestem po wizycie i mam receptę na solian. Narazie dawka 100 a potem 200.
fotex
zaufany użytkownik

No nie wiem.Może się czegoś poduczy.Znacie jakieś profesjonalne materiały o abilify?
zalew
zaufany użytkownik

Awatar użytkownika
Peter
zaufany użytkownik

Post autor: Peter »

A ta str to pewnie po angielsku.. Zobaczę sobie.. Ale co tam zrozumie.. Już biorę abilify.. Dobrze się czuje.. Liczę na spadek wagi.. I hormonu..
Awatar użytkownika
być_sobą
zaufany użytkownik

Post autor: być_sobą »

Mój lekarz też nie chce mi przepisać . Uważa że nie ma potrzeby sporo dobrze sie czuję po rispolecie .
Posiadam wiarę w nie możliwą moc
Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok
Mogę poruszyć was na kilka chwil
Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu SOBĄ BYĆ
Awatar użytkownika
Jeżyk
zaufany użytkownik

Post autor: Jeżyk »

Już rok biorę solian, w ciągu tego roku przytyłam 10 kg, to o wiele mniej niż po rispolepcie po którym w ciągu roku przytyłam od 30 do 40 kg. Mniej ale zawsze coś. Poza tym nie mam okresu już od wielu miesięcy jak jakaś babcia. Dlatego poprosiłam po raz kolejny lekarza o zmianę solianu na abilify, że może od niego schudnę. Lekarz jednak nie zgodził się
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
bbb
zaufany użytkownik

Post autor: bbb »

I mi tez nie chce- twierdzi,że to lek dla niemowląt.
ODPOWIEDZ

Wróć do „abilify”