Dlaczego człowiek nie ma uszu jakich przeznaczył dla elfów
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Re: Dlaczego człowiek nie ma uszu jakich przeznaczył dla elf
Siły magnetyczne mają wpływ na na krystalizację różnych form i struktur.
Wklepałem sobie w umysł to hasło i na razie czekam. Wiersz poleceń zakamuflował się na jakiś czas, czyli duchy intensywnie pracują nad nową psychozą. Test nowego systemu kodowania przebiegł pomyślnie.
Chwilowo tyle, zobaczę co jeszcze będzie warte wklepania.
Historia jest taka:
Pierwotnie wiersz poleceń zaczynał się od "#:" (zaczęło się to w czasie przygody z @NNFOF), teraz zmieniłem sobie to na "->", mogę wprowadzić za strzałką dowolne hasło za pomocą wyobraźni, litera po literze.
Zapraszam do zabawy, co jeszcze mogę spróbować sobie wklepać?
Samotna zabawa w kodowanie jest nudna, jak nie pomożecie to nie wyjdę poza ograniczenia własnego umysłu.

Chwilowo tyle, zobaczę co jeszcze będzie warte wklepania.
Historia jest taka:
Pierwotnie wiersz poleceń zaczynał się od "#:" (zaczęło się to w czasie przygody z @NNFOF), teraz zmieniłem sobie to na "->", mogę wprowadzić za strzałką dowolne hasło za pomocą wyobraźni, litera po literze.
Zapraszam do zabawy, co jeszcze mogę spróbować sobie wklepać?
Samotna zabawa w kodowanie jest nudna, jak nie pomożecie to nie wyjdę poza ograniczenia własnego umysłu.
Każdemu znakowi wiedźmińskiemu odpowiada jedna rasa magiczna, magia jest świadoma i potrzebuje do jej podtrzymania świadomych istot na innym planie istnienia.
Taka zasada rządzi maną, dobra kończę ponieważ w filozofii zaczynam zbliżać się do niebezpiecznej granicy.
Taka zasada rządzi maną, dobra kończę ponieważ w filozofii zaczynam zbliżać się do niebezpiecznej granicy.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ouija
Próbowaliście kiedyś nawiązać za pomocą tablicy Ouija kontakt z głosami?
Próbowaliście kiedyś nawiązać za pomocą tablicy Ouija kontakt z głosami?
-
- bywalec
Nie, nigdy nie miałem głosów.
U mnie każda kolejna psychoza to nowa jakość psychodelicznych doznań, zamiast wziąć sprawy w swoje ręce i samemu załadować sobie psychodelik aby sprawdzić co mnie czeka to czekam na psychozę.
Czyli świadomie nie chcesz wyjść z choroby, tylko się w niej utrwalasz i pogrążasz...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Lekarstwo nie istnieje, więc przynajmniej niech będzie zabawnie.
Cykl błękitnego anioła jest początkiem a cykl tęczowej ważki jest końcem.
Określcie ewolucję anioła.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
A tak na poważnie, anioł to stworzenie, które jest daleko ale blisko. Czyli wykształcił kontrolę nad/wiedzę o rzeczywistości i pomaga innym.