Dawka podtrzymująca Ketrelu
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Dawka podtrzymująca Ketrelu
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:48 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Dawka podtrzymująca Ketrelu
a jak dlugo jestes chory ? Ja biore 2 mg rispoleptu juz od 2lat i 9miesiecy itez mi brak napedu .
-
- zaufany użytkownik
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:48 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
ee to krotko jestes chory , ja choruje juz znacznie dluzej i powiem ci ze u mnie caly czasutrzymujasieobjawy negatywne :jestem spowolniona,nic misienie chce robic,nie mamenergii do dzialania,emocji,zainteresowan,mam problemy zpamiecia itdnie wiem czyto wina lekow czy choroby
-
- zaufany użytkownik
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:47 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
ATy nie masznaketrelu tych objawow ktore wymienilam?
-
- zaufany użytkownik
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:47 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
Lekarka powiedziała mi, że dawka podtrzymująca to 400 mg. Wiem, że wiele osób bierze o wiele mniejsze dawki.
Dlaczego ja mam brać aż 400, skoro nie mam żadnych problemów/objawów chorobowych?
Dlaczego ja mam brać aż 400, skoro nie mam żadnych problemów/objawów chorobowych?
-
- zaufany użytkownik
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:20 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
obniżenie dawki ma wpływ na aktywność?
może powinnam obniżyć...? lekarka zawsze pyta "czy czuję się bardziej ożywiona?", zawsze ten temat porusza
a przecież rozmawiamy w gabinecie, o takich zwykłych sprawach - co robię, jak wygląda mój dzień.
Myślę, że powinnam zadbać o większą aktywność w ciągu dnia. Staram się wstawać nieco wcześniej.
może powinnam obniżyć...? lekarka zawsze pyta "czy czuję się bardziej ożywiona?", zawsze ten temat porusza
a przecież rozmawiamy w gabinecie, o takich zwykłych sprawach - co robię, jak wygląda mój dzień.
Myślę, że powinnam zadbać o większą aktywność w ciągu dnia. Staram się wstawać nieco wcześniej.
-
- zaufany użytkownik
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:19 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:19 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
Podobno kwetiapina jest bardzo dobrym lekiem antydepresyjnym.mylovelyengland pisze:Czy kwetiapina działa na objawy negatywne?

- Necro
- zaufany użytkownik
Ja biorę na noc na lepszy sen bo mam kłopoty ze spaniem powiem że pomaga mi bardzo rano wstaje wysypjam się jest git.
- Peter
- zaufany użytkownik
Biorę 25mg każdego dnia na noc i także dobrze się wysypiam...
- Necro
- zaufany użytkownik
[quote="Peter"]Biorę 25mg każdego dnia na noc i także dobrze się wysypiam...[/quote]
Ja tak samo ;)
Ja tak samo ;)
-
- zaufany użytkownik
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:17 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zaufany użytkownik
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:17 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.