Wiktoria pamiętaj, ze wypowiedz świadczy o tobie, stare ale prawdziwe
Wiktoria pisze:A ja odpowiem Ci krótko. Nie rozumiesz sensu odpowiedzi
Więc mi ją wytłumacz, nie nie rozumiem, wiem tylko to co przeczytałam
Wiktoria pisze: Jeżeli chcesz nawiazać jakąkolwiek dyskusję w tej kwestii nie w taki sposób.
Nie mam ochoty cie umoralniać (nie to jest moją intencją) ale czy twoim zdaniem ty nawiązujesz ową dyskusję prawidłowo?
Czy mam iść za twoim przykładem :twisted: ? No nie wiem czy byłoby tobie miło
Wiktoria pisze: Nie chcę Cie urazić ale dla mnie jesteś tempakiem
.
Czemu nie to zawsze jakaś odmiana
Wiktoria pisze:W kurzyłaś mnie. Nie jestes jedyna osobą z zaburzeniami.
.
A kto tak twierdzi? Fakt jest mi ciężko a ukrywam to więc jest mi jeszcze ciężej, a jeszcze czasami wrzucają mi się filmy tylko nie rozumiem z kąd u ciebie tyle agresji w stosunku do mnie, to nie ja zachowuję się jakbym była jedyną osobą z zaburzeniami na świecie (chociaz kiedyś żeczywiście uważałam w podobny sposób) myślę, że wystarczyłby jeden post niechęci skierowany w moją stronę a nie XXX - postów, dla mnie byłoby to kompromityjące i podważające moją osobę w odbiorze innych a do tego po prostu twoje posty zaburzają odbiór bo są dlamnie nie estetyczne i zupełnie nie wiedzieć dlaczego nadmiernie krzykliwe i pełne agresji
Wiktoria pisze:Albo jesteś porządnie szurnięta albo robisz sobie ja.
Nie nie robię sobie jaj szkoda, ze tak to odebrałaś ale się nie dziwię dla mnie samej jest to nie do przyjęcia, a za szurniętą też się nie uważam wręcz przeciwnie co nie oznacza że mi z tym dobrze, bo w przeciwnym razie nie miałabym ochoty niejednokrotnie rozwalić sobie głowy o najbliższą szafę
Wiktoria pisze:Nawet nie masz odwagi przyznania się do własnego imienia
A czy ktoś tobie kazał przyznać sie do imienia ja nawet nie wiem, czy jest ono prawdziwe mogę tak jedynie domniemać a mój T.O ma dalamnie wielkie znaczenie i nie zmienisz tego, to więcej niż imie, moje imie jest puste i nic nie znaczące (tak je postrzegam) natomiast w loginie zawiera sie całe moje wnętrze, moja siła moje ja...
Ja przyznaję sie do siebie w sposób prawdziwy taką jaką jestem ale najprawdopodobniej tego nie zrozumiesz
Nie wiem czy zwruciłaś uwagę ale ciebie nie atakuję, przeciwnie chciałam poznać, natrafiłam na kilka twoich postów, zresztą masz je w profilu, tak więc jeżeli masz coś konstruktywnego do dodania pisz ale pomyśl czasem nie tylko o sobie i o wyładowaniu swoich emocji bo ty tak chcesz, bo masz taka ochotę a które emocje nie przekazują rozmówcy niczego wartościowego