Oddział dzienny
Moderator: moderatorzy
Oddział dzienny
Czy warto chodzić na oddział dzienny? i jak jest na takim oddziale ? czy mozna wynies coś dobrego i czy mi nie zaszkodzi bardziej niz jets .Jutro mam kosultacie i niewiem czy mam sprubować doradzcie czy ktoś z was chodzi na taki oddział
Nie poddawaj się rozpaczy. Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
hey!
ja chodziłem na oddział dzienny, niewiem czy mi coś pomógł ale napewno nie zaszkodził. Są tam różne zajęcia (psychoedukacja, rysunek, colage, muzykoterapia, psychoterapia).
To jest dobre dla tych co dopiero wyszli ze szpitala - taki stopniowy powrót do rzeczywistości.
ja chodziłem na oddział dzienny, niewiem czy mi coś pomógł ale napewno nie zaszkodził. Są tam różne zajęcia (psychoedukacja, rysunek, colage, muzykoterapia, psychoterapia).
To jest dobre dla tych co dopiero wyszli ze szpitala - taki stopniowy powrót do rzeczywistości.
Zapraszam do rozmowy na czacie.
właśnie o to chodzi, że nie będzie obciach - wkońcu tam są wszyscy z problemami natury psychicznej i większość po szpitalu świeżo, po to jest taki oddział żebyś mogła pomału wrócić do społeczeństwa, które nie toleruje "mówienia głupstw" a tam nikt Cię nie będzie oceniał
Zapraszam do rozmowy na czacie.