Zakon Paladynów

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Orzeł

Zakon Paladynów

Post autor: Orzeł »

Kto chce do zakonu?
Oferujemy wybaczenie dawnych win i wielgachny miech, a może i beczka napitku się znajdzie.
Orzeł

Re: Zakon Paladynów

Zapraszam chętnych. :D
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Heh :D
:angelic-blueglow:
Orzeł

W końcu nasz kodeks jest ukuty w złocie. ;)
Orzeł

Demon!!! Aaaaaaa!!!
NNFOF
zbanowany
zbanowany

Post autor: NNFOF »

właściwie to moglbym sie zabawić i testować wasza tolerancje i przyjacielskosc, naginac ta granice do wytzrymalosci, ale mi sie nie chce
Orzeł

Bić demona!!!
NNFOF
zbanowany
zbanowany

Post autor: NNFOF »

:roll:
Orzeł

Walczymy z:
ananas, ancymonek, andrus, aniołek z różkami, antychryst, basałyk, Belzebub, bies, bisurman, Boruta, bystrzak, chochlik, chuligan, chytra sztuka, chytry lis, ciemny, czarny charakter, czart, czort, demon, demon zła, diabelec, diabelski syn, diabelskie nasienie, diabeł, diabeł wcielony, diabełek, diablę, diablik, dobry numer, drapichrust, filut, frant, gadzina, gagatek, gałgan, gawrosz, herbata, hultaj, hultajska dusza, huncwot, hycel, intrygant, jucha, judziciel, kaduk, kanalia, kawa, kawcia, kawka, kawunia, kawusia, kosmaty, książę ciemności, kudłaty, kundel, kusiciel, kusy, ladaco, lepszy numer, licho, Lucyfer, Lucyper, łachudra, łajdak, łajdus, łajza, łapserdak, łobuz, łobuziak, łotr, łotrzyk, mała czarna, mefisto, Mefistofeles, moc nieczysta, moc piekielna, moce piekielne, napar, neska, nędznik, nic dobrego, nicpoń, niecnota, nieczysta siła, nieczysty duch, niezły numer, nikczemnik, numer, numerek, obwieś, oczajdusza, parszywiec, pętak, plujka, podjudzacz, podlec, podła dusza, podżegacz, półdiablę, prowok, prowokator, psia dusza, psotnik, psubrat, ptaszek, Rokita, rozrabiacz, rozrabiaka, satanael, siekiera, siła nieczysta, skunks, skurczybyk, skurkowaniec, sobaka, sowizdrzał, spryciarz, sprytna bestia, sukinkot, swawolnik, syn ciemności, szczwany lis, szelma, szpenio, szprync, szubrawiec, szuja, szwarccharakter, ścichapęk, śmierdziel, ulicznik, upadły anioł, urwipołeć, urwis, utrapieniec, wisus, władca piekła, wódz złych duchów, wywar, wywłoka, z cicha pęk, zgniłek, zimny drań, ziółka, ziółko, złe, złe licho, zło, złośliwy duch, zły, zły duch.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Orzeł pisze:Kto chce do zakonu?
Nie ma takiego zakonu !
Może miałeś na myśli Pallotynów ?
Orzeł

Widziałem złotego anioła z mieczem który ofiarował mi kodeks.
Orzeł

Obrazek
Orzeł

Przekazał mi tylko jedno zdanie: Moja siła wynika z pokory.
Orzeł

Oj przekorę widzę Zbyszku w przekręcaniu tego co się przeczyta.
A to już tylko krok od destrukcyjności charakteru.
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”