do anki znikające posty

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
KELOB
zaufany użytkownik

do anki znikające posty

Post autor: KELOB »

anka może to wygaśnięcie autoryzacji dla posta ???? i wtedy on się po prostu nie wgrywa na serwer ??? Nie jestem specem od oprogramowania ale gdy używałem poczty przez WWW i napisałem jakiegoś maila (długgiego ) i on znikał bo nie został wysłany to po prostu myślałem że klawiaturą rozwalę monitor, a mięso latało wokół .... :oops:

Może lepiej zachowywać na wszelki wypadek treść maili w notatniku albi innym edytorze tekstów

Dawniej na schizofreni.info strasznie mnie wkur... jak mi notorycznie moderatorzy przerzucali posty do innych zakłądek

Aneczka poszukaj w innych zakłądkach , może ci je moderator przesunął
ALL OF US ARE VISIONERS - Moonspell
Bardo
moderator
moderator

Re: do anki znikające posty

Post autor: Bardo »

wesoly-bolek pisze:anka może to wygaśnięcie autoryzacji dla posta ???? i wtedy on się po prostu nie wgrywa na serwer ??? Nie jestem specem od oprogramowania ale gdy używałem poczty przez WWW i napisałem jakiegoś maila (długgiego ) i on znikał bo nie został wysłany to po prostu myślałem że klawiaturą rozwalę monitor, a mięso latało wokół .... :oops:

Może lepiej zachowywać na wszelki wypadek treść maili w notatniku albi innym edytorze tekstów

Dawniej na schizofreni.info strasznie mnie wkur... jak mi notorycznie moderatorzy przerzucali posty do innych zakłądek

Aneczka poszukaj w innych zakłądkach , może ci je moderator przesunął
Jeden post Anki został przesunięty dwa dni temu do odpowiedniego tematu, poinformowałem ją o tym na pm. Innych nie ruszałem.
Co do przerzucania postów, to jest to zapisane w regułach moderacji:
http://schizofrenia.evot.org/viewtopic. ... 9983#19983 punkt 15.
Nie robię tego często (właściwie to był chyba pierwszy raz), ale w tym przypadku uznałem, że powinienem.
Twój post Bolku jest podobnego typu co przesunięty Anki, czyli adresowany do jakiejś osoby. W takich wypadkach prosiłbym o pisanie na pm lub (lepiej) umieszczanie posta w rozpoczętym przez adresata temacie. To ułatwia mu znalezienie posta (dostaje informację mailem o nowej odpowiedzi w jego temacie jeśli wybrał taką opcję lub nowym pm) i wprowadza większy porządek na forum, ułatwiając ewentualne wyszukiwanie i przeglądanie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”