Jak całkowicie odstawić 10 mg clopixolu?
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Jak całkowicie odstawić 10 mg clopixolu?
Witam
Mam problem z odstawieniem clopixolu. Chodzi o dawke 10 mg. Próbuje, próbuje i nic. Nie wychodzi. To świństwo jest bardzo silne i trzyma mnie w karbach. Udało się wam? Jak to zrobiliście? Jak długo trzeba się męczyć zanim receptory się wystabilizują?
Mam problem z odstawieniem clopixolu. Chodzi o dawke 10 mg. Próbuje, próbuje i nic. Nie wychodzi. To świństwo jest bardzo silne i trzyma mnie w karbach. Udało się wam? Jak to zrobiliście? Jak długo trzeba się męczyć zanim receptory się wystabilizują?
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Jak całkowicie odstawić 10 mg clopixolu?
Nie brałem tego ale brałem klozapol. Klozapol odstawia się 3 miesiące w warunkach szpitalnych. Odstawienie takich leków może nie być takie proste. Na własną rękę to ciężko coś przewidzieć.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
-
- zaufany użytkownik
Ano właśnie. Clopixol jest silniejszy od klozapolu i jest z nim trudniej. Wprawdzie i tak biore najmniejszą dawke ale łatwo nie jest.
-
- zaufany użytkownik
A co to za sztuka odstawić??? Jedną tableteczke mniej i już. Tylko potem zaczynają się problemy z głową. Na każdego lek działa inaczej. Na mnie akurat tak działa.
-
- zaufany użytkownik
A czy wy też po clopixolu mieliście agresywne myśli (nienawiść do ludzi, do życia, do Boga)??? Bo ja tak mam i nie wiem po czym obstawiam clopixol ale nie jestem pewny...
-
- zaufany użytkownik
No to ja już nie wiem co się ze mną dzieje... Jestem agresywny, zły, wściekły, ale tak w myślach nie w czynach. Wyzywam Boga od ch..., sk... i tak dalej. Ludzie mnie wkurzają. Matko co się ze mną dzieje...
---
Dzisiaj się wściekłem i wywaliłem cały clopixol do kibla. We wtorek ide do lekarza. Jestem pierwszy dzień bez clopixolu. Trzymajcie za mnie kciuki.
---
Dzisiaj się wściekłem i wywaliłem cały clopixol do kibla. We wtorek ide do lekarza. Jestem pierwszy dzień bez clopixolu. Trzymajcie za mnie kciuki.
Eden, powiedz ile czasu mineło od nie brania przez Ciebie zasztrzyków i jak sie czujesz?