Objawy negatywne
Moderator: moderatorzy
Objawy negatywne
Biore ryspolit w dawce 2,5 mg juz od dwoch lat.na poczatku bralam 4 mg ale sama zmniejszylam do 2,5 mg myslac ze sie lepiej poczuje.Alenadal mam objawy negatywne,nic mi sie nie chce robic,brakuje mi energii do dzialania ,motywacji i mam zahamowane emocje.Bylam u 2 lekarzy i obaj mi powiedzieli ze to objawy negatywne schizofrenii i nie sa zwiazane z lekiem.Ze zaden lek mi na to nie pomoze bo to nadal trwajaca choroba.bardzo mnie zalamali.Od dwoch dni tylko caly czas placze.Myslicie ze to prawda co mowia?
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Objawy negatywne
Lekarze nie do końca powiedzieli Ci prawdę. Są leki, które lepiej lub gorzej radzą sobie z objawami negatywnymi. Oczywiście nie znikną całkowicie, ale może być znacznie lepiej. Musisz wypróbować parę leków i zobaczyć, po których będziesz się czuć najlepiej. I też na pewne objawy negatywne dobrze działa psychoterapia. Może jakiś oddział dzienny by się przydał.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
polecam Ci malutka solian i asentra mam zero negatywow i ciagle dazenia do samodoskonalosci jak chcesz pogadac na gg wal smialo 560878
Maniek a w jakiej dawce bierzesz ten solian i asentre?
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
pisze na gg zazwyczaj tam pisz kotku !
Nie zmień lekmaajutka pisze: ↑śr maja 14, 2014 12:53 pm Biore ryspolit w dawce 2,5 mg juz od dwoch lat.na poczatku bralam 4 mg ale sama zmniejszylam do 2,5 mg myslac ze sie lepiej poczuje.Alenadal mam objawy negatywne,nic mi sie nie chce robic,brakuje mi energii do dzialania ,motywacji i mam zahamowane emocje.Bylam u 2 lekarzy i obaj mi powiedzieli ze to objawy negatywne schizofrenii i nie sa zwiazane z lekiem.Ze zaden lek mi na to nie pomoze bo to nadal trwajaca choroba.bardzo mnie zalamali.Od dwoch dni tylko caly czas placze.Myslicie ze to prawda co mowia?