mam mature studia jednak mam niskie IQ
Moderator: moderatorzy
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
mam mature studia jednak mam niskie IQ
ale mam za to zajebiste geny sportowe !
-
- bywalec
- Status: Cleaner
Re: mam mature studia jednak mam niskie IQ
maniek123 pisze:ale mam za to zajebiste geny sportowe !
Wyadaje mi sie, ze IQ mozna podniesc czytajac ksiazki. Moje ulubione: ''Lalka'' B. Prusa, ,,Pan Tadeusz'' A. Mickiwicza oraz ,,Inny swiat'' Gustawa. H. Grudzinskiego. Pamietaj, ze podwyzszanie IQ jest procesem ciaglym.
Masz racje mózg to też mięsień, który trzeba ćwiczyć. powiedz głupiemu, że jest głupi, ale jak będzie ciężko pracować to może zmądrzeje, to i tak nie zrozumie i jeżeli na niezrozumieniu się skończy to będzie dobrze. właściwe gdybym miał wybierać kim chce być między głupim, a mądrym. wybrałbym głupiego świadomego swoje głupoty. bo człowiek nigdy nie będzie wystarczająco mądry, chyba, że ktoś jest głupi nieświadomie w tedy ma się za mądrego.
- maniek123
- nadużywający
a widzisz moj mentorze calkowicie zdaje sobie sprawy z mojej glupoty wiec chyba nie az tak glupi ???
Maniek nie nie jest głupi. ale nie dlatego, że nie jesteś tylko dlatego że tak ci się wydaje.
- maniek123
- nadużywający
ale kurna zdaje sobie sprawe z mojej glupoty a jak powiedzial wielki filozof glupcem wielkim nie jest ten ktory zdaje sobie sprawy ze swojej glupoty
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
maniek123 pisze:ale kurna zdaje sobie sprawe z mojej glupoty a jak powiedzial wielki filozof glupcem wielkim nie jest ten ktory zdaje sobie sprawy ze swojej glupoty
Michal
Kiedy zawodzi wyszukiwarka forum jest GOOGLE.PL
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.