ZBIERAMY EKIPE DO GRY SACRED 2 JEST JUZ NAS 3
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
ZBIERAMY EKIPE DO GRY SACRED 2 JEST JUZ NAS 3
wystarczy miec tunngle to jedna z lepszych gier rpg jedna z najlepszych w swoim gatunku jedynka byla wielkim hitem jesli chcecie pograc pisac tu do mnie albo na priv swoje gg idziemy wlasnie na smoka mozemy zaczac od nowa jak trzeba podexpic
Re: ZBIERAMY EKIPE DO GRY SACRED 2 JEST JUZ NAS 3
najlepsza gra to ta gdzie hugo uwalnia hugoline i dzieciiiii (zonk) albo mortal kombat 24 tyż je fajne
Bóg Cię kocha!!!
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
hahahahahah ty noobie !
to jest taka francuzka przyjaźńa nie żadna tAm sryjaźń
Bóg Cię kocha!!!
Lubisz tą grę? Ja chwilę w nią pograłem (kupiłem ją w Biedronce) ale jakoś nie przypadła mi do gustu, może kolejne podejście do tej gry coś zmieni.maniek123 pisze:wystarczy miec tunngle to jedna z lepszych gier rpg jedna z najlepszych w swoim gatunku jedynka byla wielkim hitem jesli chcecie pograc pisac tu do mnie albo na priv swoje gg idziemy wlasnie na smoka mozemy zaczac od nowa jak trzeba podexpic
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"