Dodatkowy lek wspomagający

Moderator: moderatorzy

leonidas
zaufany użytkownik

Dodatkowy lek wspomagający

Post autor: leonidas »

Otóż biorę rispolept consta i pomógł mi tak na 50% tzn nie mam już takich silnych lęków ale nadal je mam urojenia mniejsze niż wcześniej. I moje pytanie brzmi : czy miał ktoś z was taką sytuację że lek jeden lek mu pomogał ale nie do końca i dołożył do tego inny neuroleptyk i całkowicie objawy ustąpiły?
Awatar użytkownika
zyprexa78
zaufany użytkownik

Re: Dodatkowy lek wspomagający

Post autor: zyprexa78 »

leonidas pisze:Otóż biorę rispolept consta i pomógł mi tak na 50% tzn nie mam już takich silnych lęków ale nadal je mam urojenia mniejsze niż wcześniej. I moje pytanie brzmi : czy miał ktoś z was taką sytuację że lek jeden lek mu pomogał ale nie do końca i dołożył do tego inny neuroleptyk i całkowicie objawy ustąpiły?
W moim przypadku a biorę Solian kiedy dana dawka pomagała tylko częściowo to lekarz zwiększył mi dawkę i urojenia całkowicie ustąpiły. Może trzeba spróbować innych leków w moim przypadku Rispolept był zupełnie nietrafiony i lekarz mi go zmienił.
Awatar użytkownika
amigo
zaufany użytkownik

Re: Dodatkowy lek wspomagający

Post autor: amigo »

leonidas pisze: czy miał ktoś z was taką sytuację że lek jeden lek mu pomogał ale nie do końca i dołożył do tego inny neuroleptyk i całkowicie objawy ustąpiły?
Ja mam taka sytuacje, biore Xeplion i do tego Abilify, ale ostatnio jakos przestaja mi te leki pomagac.
ODPOWIEDZ

Wróć do „neuroleptyki”