Zjazd w Krakowie
Moderator: moderatorzy
serdecznie zapraszam Oiselle do skorzystania z okazji
Na zjeżdżających się ludzi będziemy czekać w kawiarni Music Bar 9 na ul. Szewskiej 9 w Krakowie od godziny 11:00
Zlot czas zacząć!
P.S.
Numer telefonu do siebie mogę podać na PW
Na zjeżdżających się ludzi będziemy czekać w kawiarni Music Bar 9 na ul. Szewskiej 9 w Krakowie od godziny 11:00
Zlot czas zacząć!
P.S.
Numer telefonu do siebie mogę podać na PW
Zapraszam do rozmowy na czacie.
poszukuje użytkownika o nicku: SAMURAJ
dawno Cię nie było na czacie i nie wiem w końcu czy jedziesz czy nie?? daj znać jak to przeczytasz (liczę, że jednak jedziesz )
dawno Cię nie było na czacie i nie wiem w końcu czy jedziesz czy nie?? daj znać jak to przeczytasz (liczę, że jednak jedziesz )
- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
A ja życzę wszystkim wyruszającym na zjad do krakowa wszystkiego najlepszego, dobrej pogody, wspaniałego humorku, kota w worku, to może niekoniecznie, tylko proszę was wszystkich uważajcie na siebie!
Bezpiecznej podróży, niech klimat górski wam służy
Pozdrawiam serdecznie każdego z osobna
mandrynka
Bezpiecznej podróży, niech klimat górski wam służy
Pozdrawiam serdecznie każdego z osobna
mandrynka
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Sorry, nie dam rady. Niestety ze względu na sytuację rodzinną muszę zostać w domu i nie przyjadę do Krakowa. Tak chciałem wszystkich zobaczyć, więc może ktoś zrobi przynajmniej jakieś zdjęcia. Następnym razem nie zawiodę.
Pozdrawiam wszystkich, którzy będą w Krakowie, życzę Wam dobrej pogody na miłe spacery i spotkania, rozmowy. Najważniejsze to zachować delikatność dla innych dlatego odradzam większe balangi.
Pozdrawiam wszystkich, którzy będą w Krakowie, życzę Wam dobrej pogody na miłe spacery i spotkania, rozmowy. Najważniejsze to zachować delikatność dla innych dlatego odradzam większe balangi.
- thelastSAMURAJ
- bywalec
ja na początku to byłem trochę spięty, później sie rozkręciłem (ale nie aż tak jakbym chcial - jakaś blokada czy jaki <ptak>?)
a jak było?? podsumuję jednym słowem:
ZAJEBIśCIE!
kto niebył - jego strata
sasasa
a jak było?? podsumuję jednym słowem:
ZAJEBIśCIE!
kto niebył - jego strata
sasasa
Ja sie mile zaskoczyłem !
Zobaczyłem w oczach ludzi nie schizke i załamanie ale nadzieję.
Przyjechali Ci którzy żyją i chcą żyć pełnia życia jak dawniej.
Zabawa była super , szczególnie balety na wieczór !
Głodzille pokonowyalniśmy Kebabami - czyli żarciem dla szchizoli !
p.s.
Dziękuje tym co byli a reszcie życze odwagi żeby przyjechali na nastepny zjazd bo to najlepsza terapia w zyciu !!!
Zobaczyłem w oczach ludzi nie schizke i załamanie ale nadzieję.
Przyjechali Ci którzy żyją i chcą żyć pełnia życia jak dawniej.
Zabawa była super , szczególnie balety na wieczór !
Głodzille pokonowyalniśmy Kebabami - czyli żarciem dla szchizoli !
p.s.
Dziękuje tym co byli a reszcie życze odwagi żeby przyjechali na nastepny zjazd bo to najlepsza terapia w zyciu !!!
mifredo pisze:Reszta sali była pusta.
my byliśmy w tyle, mieliśmy złączone 3 stoliki razem i też byliśmy dość pokaźną grupą, dziwne, że nas nie widziałaś bo siedzieliśmy vis a vis wejścia
byliśmy tam już przed 11:00