Czy użytkownicy forum pozostają anonimowi ?
Moderator: moderatorzy
Re: Czy użytkownicy forum pozostają anonimowi ?
.
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 11:09 am przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Większość logując np. z neostrady ma tzw. dynamiczny IP, czyli zmieniający się raz na dobę. Wtedy ma sens tylko określenie zakresu IP z jakiego ktoś wchodzi na forum. Oczywiście jest wiele zazębiających się zakresów IP - to mogą być np. te same osiedla bloków, lub dzielnice miasta.
Sprawdzę jednak także, czy ktoś loguje dwoma nickami z dokładnie tego samego IP.
Sprawdzę jednak także, czy ktoś loguje dwoma nickami z dokładnie tego samego IP.
.
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2014 11:09 am przez ocean, łącznie zmieniany 1 raz.
nie chcę być anonimowy, chcę być fejmem.
dys ys Zparta, bicz!
- Roland89
- zaufany użytkownik
1. Na początek zdejmij ciemne okulary (nie rozumiem czemu ciągle je nosisz)
2. Po drugie - dodaj do swojej partii kogoś z forum, ale o mnie zapomnij .
3. Wyjdź na ulicę i rządaj renty i/lub ogłoś na portalu, że szykujesz strajk .
Pozdrawiam Roland i życze powrotu do czasów kiedy Pan jeszcze nie tracił orientacji, do czasów przedszkolnych rzekłbym .
2. Po drugie - dodaj do swojej partii kogoś z forum, ale o mnie zapomnij .
3. Wyjdź na ulicę i rządaj renty i/lub ogłoś na portalu, że szykujesz strajk .
Pozdrawiam Roland i życze powrotu do czasów kiedy Pan jeszcze nie tracił orientacji, do czasów przedszkolnych rzekłbym .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
na potęgę posępnego czerepu, panie? osiem dziewięć, dziecinada.
dys ys Zparta, bicz!
- aux03ster03
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
jade na chinskich serwerach i chinskich skryptach ;
i jakiejs chinskiej kompilacji bsd :>
a chinczyki tuneluja sie przez holandie itd;
siec nie jest na mnie ;
i jeszcze pare innych sztuczek z logami isp ;
a to przez to ze jakies barany obrazaly moja matke ;
i jakiejs chinskiej kompilacji bsd :>
a chinczyki tuneluja sie przez holandie itd;
siec nie jest na mnie ;
i jeszcze pare innych sztuczek z logami isp ;
a to przez to ze jakies barany obrazaly moja matke ;
swap = 0x0, offs = 0x191f6c8, subbeg = 0x0, sublen = 0, prelen = 1, precomp = 0x18fb870 "0)",
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
wrapped = 0x18fb868 "(?-xism:0)", wraplen = 10, seen_evals = 0, paren_names = 0x0, refcnt = 1}
- aux03ster03
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
a co jeśli to proxy?zbyszek pisze:Większość logując np. z neostrady ma tzw. dynamiczny IP, czyli zmieniający się raz na dobę. Wtedy ma sens tylko określenie zakresu IP z jakiego ktoś wchodzi na forum. Oczywiście jest wiele zazębiających się zakresów IP - to mogą być np. te same osiedla bloków, lub dzielnice miasta.
sa rozne skrypty
można nawet polaczyc się z czyjas neostrada ; a potem z drugim proxy ;
choć watpie by jakiś glupi pedofil tak robil
https://www.google.pl/#q=proxy+neostrada
z nudow można zamieszać adresami
swap = 0x0, offs = 0x191f6c8, subbeg = 0x0, sublen = 0, prelen = 1, precomp = 0x18fb870 "0)",
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Znalazłem fajną wtyczkę pod phpBB3.
Mianowicie "Digests" tworzy ona wyciągi z forumowej twórczości i przesyła na maila. Przydatna rzecz i można spokojnie przeanalizować to co się napisało w określonym okresie czasu.
Mianowicie "Digests" tworzy ona wyciągi z forumowej twórczości i przesyła na maila. Przydatna rzecz i można spokojnie przeanalizować to co się napisało w określonym okresie czasu.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- aux03ster03
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
tylko po co
- aux03ster03
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
nie tak szybko musiala by byc sprawa ;marek-sportowiec pisze:Dlatego odpada nasza-klasa i facebook (istne getta netowe dla zaLOGowańców - lub konta fikcyjne założone na kogoś dane bez numeru PESEL jak to ma miejsce na allegro). Hasła niech se łamią, bo i tak nie ukradną nic i można nowe konto założyć. Nigdy nie wolno miec jednego mail'a na stałe. Numer gadu-gadu (najsłabsze hasła bez znaków specjalnych) podać tylko znajomym i rodzinie. Na forach konto robić jeśli jest to niezbędne (najlepiej wszystko nie log'owane). Tyle, ze jak łamacz się zaLOG'uje to jego IP będzie tam. Jednym słowem olej ten cały Internet to nikt Ci nic nie ukradnie. Nikt nikogo w Internecie nie zidentyfikuje tylko Policja!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Inwigilacja
http://pl.wikipedia.org/wiki/Echelon
Zresztą dane wpisane na forach są często już nie aktualne albo dla zmyłki.
- aux03ster03
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
nie musisz podawac imion chyba ze chcesz
- pycioslawa
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Skąd wiedziałeś.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Nikt nie jest anonimowy, zaglądając do karty choroby można powiązać użytkowników, za dużo psychiatrzy w szpitalach wyciągają danych.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Bardzo, bardzo wątpię, żeby jakikolwiek lekarz mógł rozpoznać po wpisach na forum swojego pacjenta. Oni zapisują to sobie w karcie chorobowej w zupełnie inny sposób. W Polsce jest 1,2 % chorych, czyli nawet do 300 tysięcy, może 200. Nawet znając miasto, których może być setka lub dwie, nie rozpoznasz nikogo wśród tysiąca podobnych..
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Zbyszer ma dość stalkerów.
Należałoby wysyłać mu mniej mejli, a nie że wiadomości lecą jak torpedy pizdolotne, a wtedy się dziwiał o automatyczne kierowanie do zbiornika. (sytuacja na FB i sporo karaluchów tzw. obserwatorów, którzy nawet do Ciebie odwagi nie mają napisać, bo mają pożal się Boże zasady).
Należałoby wysyłać mu mniej mejli, a nie że wiadomości lecą jak torpedy pizdolotne, a wtedy się dziwiał o automatyczne kierowanie do zbiornika. (sytuacja na FB i sporo karaluchów tzw. obserwatorów, którzy nawet do Ciebie odwagi nie mają napisać, bo mają pożal się Boże zasady).
Na forum jest problem z https raz jest raz nie ma, admin w sieci może czytać wszystko, bo ne ma szyfrowaniazbyszek pisze: ↑śr wrz 29, 2021 7:55 am Bardzo, bardzo wątpię, żeby jakikolwiek lekarz mógł rozpoznać po wpisach na forum swojego pacjenta. Oni zapisują to sobie w karcie chorobowej w zupełnie inny sposób. W Polsce jest 1,2 % chorych, czyli nawet do 300 tysięcy, może 200. Nawet znając miasto, których może być setka lub dwie, nie rozpoznasz nikogo wśród tysiąca podobnych..
U mnie wielu psychiatrów, opisywało, opisowo, nawet jeden w szpitalu zrobił wywiad na temat mojego życia, żałuję, że mu tak dużo powiedziałem, bo w sumie każdy może sobie przesłać moją kartę ze szpitalazbyszek pisze: ↑śr wrz 29, 2021 7:55 am Bardzo, bardzo wątpię, żeby jakikolwiek lekarz mógł rozpoznać po wpisach na forum swojego pacjenta. Oni zapisują to sobie w karcie chorobowej w zupełnie inny sposób. W Polsce jest 1,2 % chorych, czyli nawet do 300 tysięcy, może 200. Nawet znając miasto, których może być setka lub dwie, nie rozpoznasz nikogo wśród tysiąca podobnych..
-
- zaufany użytkownik
W internecie nikt nie jest anonimowy, mnie ktoś jak byłem mały przekonywał jak ma zmienne IP to jest anonimowy, dobre sobie. Pytanie jest z gruntu inne, czy zagrażasz jakimś grupom wpływów, żeby się Tobą zainteresowali?
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Mam pytanie : Jakim cudem dział "wątki osobiste" przeglądają osoby niezalogowane ?.Przed chwilą zauważyłem że mój wątek przeglądał "gość".
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."