Polekowe lenistwo a apetyt
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Polekowe lenistwo a apetyt
Leki rozleniwiają a apetyt pojawiający się po lekach w połączeniu z lenistwem daje wzrost wagi.
Też tak macie, że chodzicie non sto głodni i nie macie siły z tym walczyć?
Też tak macie, że chodzicie non sto głodni i nie macie siły z tym walczyć?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
Re: Polekowe lenistwo a apetyt
cwiczyc bys zaczal 20 pompek !
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
Maniek, a Ty tak codziennie pompki, bieganie? A jak u Ciebie z apetytem?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
http://en.wikipedia.org/wiki/SR9009
Powoduje wymianę starych mitochondriów na nowe i zwiększenie liczby nowych co powoduje większe zapotrzebowanie mięśni na glukozę. Glukoza powstaje z glikogenu magazynowanego w wątrobie, a dokładniej będę wiedział po kursie biochemii na studiach.
Ten lek powoduje że nabiera się masy mięśniowej i chudnie bez ćwiczeń, dla osób chorych na schizofrenię jest idealny.R9009 is a research drug that was developed by Professor Thomas Burris of the Scripps Research Institute as an agonist of Rev-ErbA (i.e., increases the constitutive repression of genes regulated by Rev-ErbA) with a half-maximum inhibitory concentration (IC50) = 670 nM for Rev-ErbAα and IC50 = 800 nM for Rev-ErbAβ.
Activation of Rev-erb-α by in mice SR9009 increases exercise capacity in mice by increasing mitochondria in skeletal muscle.
Powoduje wymianę starych mitochondriów na nowe i zwiększenie liczby nowych co powoduje większe zapotrzebowanie mięśni na glukozę. Glukoza powstaje z glikogenu magazynowanego w wątrobie, a dokładniej będę wiedział po kursie biochemii na studiach.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Schudnąć można bez ćwiczeń ograniczając wielkość porcji jedzenia ale nabrać masy mięśniowej bez ćwiczeń ?- to na zwykłą logikę widać że to niemożliwe.Pentaner pisze: Ten lek powoduje że nabiera się masy mięśniowej i chudnie bez ćwiczeń, dla osób chorych na schizofrenię jest idealny.
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
Ja biorąc olanzapinę też cały czas miałam ochotę aby coś zjeść, a o ćwiczeniach nie było mowy. Teraz gdy mam zmieniony lek na abilify, apetyt wrócił do normy. Jem regularnie i nie przejadam się, ale na sport nadal nie mam ochoty. Mam jednak zamiar coś z tym zrobić, zobaczymy z jakim skutkiem :-)
Alexa22, jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, zmiana Olanzapiny na Abilify.
Na tej pierwszej też nie miałem ochoty na ćwiczenia, za to na Abilify wróciłem
do nich praktycznie od razu. Wystarczy pierwszy krok, a potem jest już łatwiej,
szczególnie na dobrze dobranym koktajlu chemicznym![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Na tej pierwszej też nie miałem ochoty na ćwiczenia, za to na Abilify wróciłem
do nich praktycznie od razu. Wystarczy pierwszy krok, a potem jest już łatwiej,
szczególnie na dobrze dobranym koktajlu chemicznym
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Na próbę przez kilka dni nie piłem lukrecji i co się pojawiło?
Uczucie głodu na które nic nie pomagało, wczoraj wróciłem do picia lukrecji i już jest lepiej.
Uczucie głodu na które nic nie pomagało, wczoraj wróciłem do picia lukrecji i już jest lepiej.
Jestem rozleniwiona, nie wiem czy na skutek leków, czy z powodu mojej leniwej natury... W każdym razie mam wzmożony apetyt, zwłaszcza na słodycze.
Na razie przytyłam dwa kilogramy... Jesienią mam ochotę tylko siedzieć w domu... Zimą nie będzie lepiej... Tęsknię za wiosną i latem...
Na razie przytyłam dwa kilogramy... Jesienią mam ochotę tylko siedzieć w domu... Zimą nie będzie lepiej... Tęsknię za wiosną i latem...
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. ![Sad :(](./images/smilies/icon/sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon/sad.gif)
- aleksander
- bywalec
jedne leki rozleniwiają drugie poprawiają apetyt a jeszcze inne spowalniają przemianę materii niektóre łączą w sobie dwie z tych cech i jak tu się nie upaść ja przytyłem 20kg od kiedy zacząłem brać leki ![Sad :(](./images/smilies/icon/sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon/sad.gif)
- amigo
- zaufany użytkownik
Ja zawsze bylem leniwy a leki jeszcze bardziej mnie rozleniwiaja.Z tym apetytem to roznie jest, czasem mam zwiekszony a czasem jem normalnie, ale ostatnia mam wlasnie zwiekszony apetyt i przytylem juz 1 kg.
U mnie apetyt się wreszcie unormował, ale też rozleniwiłam się na lekach. Wcześniej byłam znacznie bardziej aktywna i energiczna...