Ona - 36 lat, On - 14 lat, Ich dziecko - 3 tygodnie...

Moderator: moderatorzy

Arom
zaufany użytkownik

Ona - 36 lat, On - 14 lat, Ich dziecko - 3 tygodnie...

Post autor: Arom »

Najgorsze co mogłoby się teraz wydarzyć - ona w zakładzie karnym, on w zakładzie poprawczym, a dziecko w domu dziecka :-/

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/seks-n ... 60308.html
Wyznała, że na początku opierała się Patrykowi i że na jednej z zabaw szkolnych usiłował ją pocałować. - Mówiłam mu, żeby tego nie robił. Myślałam, że mu minie - powiedziała. Ale mu nie minęło. Niedługo dowiemy się, czy seksskandal to obrzydliwe plotki. Jeśli nie, nauczycielce grozi kara aż 12 lat więzienia.
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Re: Ona - 36 lat, On - 14 lat, Ich dziecko - 3 tygodnie...

Post autor: Wspaniale »

Arom pisze:Najgorsze co mogłoby się teraz wydarzyć - ona w zakładzie karnym, on w zakładzie poprawczym

A on za co miałby trafić do zakładu poprawczego? Za dobrowolny ze strony dorosłej kobiety seks z nim? Ciekawią mnie najbardziej dwie sprawy. Pierwsza, czy tę kobietę równie surowo potraktują jakby potraktowali, gdyby sytuacja była odwrotna, to ona miałaby 14 lat, a on 36, czy lajtowo, bo "dziecię na świecie" a chłopaka przecież nie można zgwałcić (jak to leppery w spódnicach rżą po kątach), bo gdybyście nie wiedzieli, taki seks z urzędu jest klasyfikowany jako gwałt bez względu na wszystko. Ale najbardziej interesuje mnie co innego:

Jeśli dziecko zostanie przy matce, to czy jej przyznają od niego (czasowo w zastępstwie płaciliby jego rodzice do czasu jego usamodzielnienia się) alimenty na dziecko? Dziecko powstało w wyniku czynu zabronionego, którego dopuściła się ta prawie 40 latka, mówiąc wprost jest wynikiem gwałtu.

Czy od osoby, którą się zgwałciło i wskutek tego pojawiło się dziecko, prawo przewiduje alimenty? :mrgreen:

Obstawiam, że w chorej Polsce nienawidzącej mężczyzn gwałcicielce zostaną przyznane alimenty na dziecko, przedtem oczywiście otrzymane pod opiekę samo dziecko będące wynikiem jej gwałtu na dziecku, a karę, jeśli jakąś dostanie, to będzie w zawiasach.
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

Nie rozumiem tego chłopaka. Miał obok siebie tyle młodych seksownych panienek, koleżanek a czepił się starej baby :mrgreen:
cezary123
zaufany użytkownik

Może kompleks Edypa?
Arom
zaufany użytkownik

cezary123 pisze:Nie rozumiem tego chłopaka. Miał obok siebie tyle młodych seksownych panienek, koleżanek a czepił się starej baby :mrgreen:
Tu z nieco rozmazaną fizjonomią...

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/seksna ... 60682.html
Swoją drogą nie wystawia to najlepszych not jej męskim rówieśnikom jeśli musiała sięgać po dziecko :shock:

Obrazek
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

cezary123 pisze:Nie rozumiem tego chłopaka. Miał obok siebie tyle młodych seksownych panienek, koleżanek a czepił się starej baby :mrgreen:
Tylko że te koleżanki to z nim pewnie nawet całować się nie chciały, a ta gorąca czterdziecha wzięła go w obroty. Kiedy miałem 15 lat 18 latka wydawała mi się stara, a w 30 latce widziałem swoją matkę. Później to się trochę wyrównuje, już nie ma takich różnić w postrzeganiu, podobnie jak w myśleniu. Przeciętny 15 latek a przeciętny 20 latek to inna umysłowość, natomiast te same osoby 10 lat później już nie będą się tak mentalnie różniły.
Awatar użytkownika
fuKs
bywalec

Post autor: fuKs »

Niektórzy lubią.
On miał 14 lat, widocznie wyczuł, że coś mu z tego wyjdzie ^^.
Jeśli według Ciebie jego rówieśnice to seksowne panienki, to pozdrawiam. :?:
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
cezary123
zaufany użytkownik

fuKs pisze:
Niektórzy lubią.
On miał 14 lat, widocznie wyczuł, że coś mu z tego wyjdzie ^^.
Jeśli według Ciebie jego rówieśnice to seksowne panienki, to pozdrawiam. :?:
Pamiętam swoją pierwszą miłość ze szkoły ( platoniczną jak to zazwyczaj bywa). To był anioł w porównaniu do kobiet po 30. Najseksowniejsza zrobiła się w wieku 17 lat. Już dwudziestolatki wydawały mi się wtedy jakieś takie starzejące się. :)
Ja myślę, że w tym przypadku jednak ta nauczycielka go uwiodła a on nie wiedział co robi.
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Szkoda, że nikt się nie wypowiedział w kwestii z tego mojego postu viewtopic.php?f=72&t=15071&p=248926#p248549 - bardzo mnie to nurtuje:

1. czy gwałcicielka zostanie skazana na karę więzienia?

2. czy gwałcicielce zostanie przyznane prawo do opieki nad dzieckiem,
owocem gwałtu na dziecku?

3. czy od zgwałconego dziecka zostaną zasądzone w związku z tym alimenty
płatne do rąk gwałcicielki na rzecz dziecka, będącego wynikiem gwałtu?
Arom
zaufany użytkownik

Makaron pisze: 1. czy gwałcicielka zostanie skazana na karę więzienia?

2. czy gwałcicielce zostanie przyznane prawo do opieki nad dzieckiem,
owocem gwałtu na dziecku?

3. czy od zgwałconego dziecka zostaną zasądzone w związku z tym alimenty
płatne do rąk gwałcicielki na rzecz dziecka, będącego wynikiem gwałtu?
Znając polskie realia, sfeminizowanie sądów, właściwie sądownictwo to jeden wielki babiniec...

Ad.I Nie,
Ad.II Tak,
Ad.III Tak.
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: jakotako »

To raczej ona czepiła się jego
ODPOWIEDZ

Wróć do „ciąża, macierzyństwo”