Witam.
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Brak
Witam.
Witam. Jestem po przebytej psychozie w trakcie leczenia. Czy moge zazyc heroiny bo mam dola po lekach bo z tego co mi wiadomo heroina nie powoduje wzrostu dopaminy w mozgu wiec mysle ze po niej psychoza mi nie wroci jak myslicie ?
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Witam.
Brałeś kiedykolwiek heroinę?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
Palilem przed psychoza ogolnie mam slabosc do opiatow i lekow przeciwbolowych ale w trakcie paychozy i teraz po połrocznim leczeniu jestem czysty. Wyladowalem w psychiatryku w zasadzie po marichuanie ale tez amfy i koksu nie odmawialem. Ale wiem ze feta moze spowodowac nawrot psychozy dlatego zastanawiam sie czy znow nie zapale browna tylko nigdzie nie moge znalesc inforamcji czy wydzielana jest wtedy dopamina i czy nie spowoduje to nawrotu psychozy :/
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Branie heroiny jest poważniejszym problemem od psychozy.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
-
Kazdy narkotyk jest problemem, ale dla mnie jeszcze wiekszym problemem jest to ze po lekach czuje sie jak zombie dlatego szukam sobie jakiegos rozwiazania. Leki przeciwpsychotyczne to najgorsza rzecz jaka mozna choremu czlowiekowi zrobic. Chodzis jak lunatyk nic Cie nie cieszy tracisz kontakt z otoczeniem zero znajomosci. Musze sobie jakos pomoc a to rozwiazanie wydaje mi sie najrozsadniejssze. Gdyby ktos mial informacje czy opiaty powoduja wzrost dopaminy i serotoniny prosze o post w tej sprawie.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Czuję tutaj nutkę chęci zemsty na lekarzach, przez branie heroiny.
Jak zaczniesz to się już nie wycofasz, ten narkotyk jest drogą w jedną stronę.
viewtopic.php?f=11&t=14628
Tutaj masz listę narkotyków mogących spowodować psychozę.
Zachęcam do podjęcia terapii, wiele osób żyje na tych lekach i dobrze sobie radzą.
Jak zaczniesz to się już nie wycofasz, ten narkotyk jest drogą w jedną stronę.
viewtopic.php?f=11&t=14628
Tutaj masz listę narkotyków mogących spowodować psychozę.
Zachęcam do podjęcia terapii, wiele osób żyje na tych lekach i dobrze sobie radzą.
-
Ok dzieki za link. Ja juz sporo w zyciu przeszedlem lacznie z probami samobojczymi ale ten blogi stan po opiatach trzyma mnie jeszcze przy zyciu i mam nadzieje ze kiedys znow bede mogl tak sie poczuc. Ale najpierw musze sie jakos wykaraskac z tej choroby. No nic. Thx dude !
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Ibogina jest pomocna w leczeniu uzależnienia od heroiny, pamiętaj tylko że zawsze jest nadzieja.
Z tej choroby się nie wykaraskasz, ona jest na całe życie.
Z tej choroby się nie wykaraskasz, ona jest na całe życie.
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Ja pierniczę, "brown" i w ogóle heroina to samobójstwo. To nie jest gandzia że sobie zapalisz kilka razy i rzucisz.
- amigo
- zaufany użytkownik
Bralem kodeine ,troche podobna do Heoriny.Moze jest po tym fajnie,znikaja problemy ale to jest oszukiwanie siebie.Trzeba bez wspomagaczy poradzic sobie z problamami,zazycie Heroiny na pewno nie jest dobrym wyborem.