Papierosy

z wyjątkiem spraw dotyczących schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Witaj Walentynka, jeśli stres rzeczywisście pochodzi z prób rzucania, wtedy w ogóle nie wróży on sukcesu. Czy próbowałaś reklamowane ostatnio plastry, lub inne środki, które rzekomo osłabiają głód ? Ktoś nie wierzący w medycynę alternatyną wyleczył się jedną ! sesją ukłuć akupunktury.
baja
zarejestrowany użytkownik

Post autor: baja »

generalnie pale malo bo kicha z sercem jest. jakies 3 - 5 dziennie chyba ze mam gorsze dni, wtedy bez ograniczen. no i jak piję to podobnie.
"późno już
chodźmy spać"
Awatar użytkownika
aaa
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: aaa »

Jaram paczkę Pall Mall niebieskich na dzionek. Akupunktura - faktycznie (pod warunkiem ze nie siegniesz po sesji juz po szluga - bo wtedy czujesz sie jakbys "pierwszy raz" zapalil - oduza)
"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: marcelinka »

jollo Pall Malle górą!!!!!!!!!!! Tylko, że ja palę te cieniutkie i miętowe :lol:
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Zgadzam się, Pall Mall najlepsze są, ja paliłem czerwone. 8)
Awatar użytkownika
marcelinka
zaufany użytkownik
Kontakt:

do chorsa, joolo i innych wielbicieli Pall Mali

Post autor: marcelinka »

MOŻE ZAŁOŻYMY FUN KLUB PALACZY PALL MALI?? CO O TYM SĄDZICIE??
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia :)
Awatar użytkownika
misiek25
zaufany użytkownik

Etam Pall Malle :)

Post autor: misiek25 »

ja tam kupiłęm se fifke,blanciny i torbe tytoniu i to jaram.
Pachnie mi w domu wiśnio i są dotego mocne i tanie polecam,albo kupcie sobie gilzy i maszynke do fajek.
skorpion :0)
dash
bywalec

Post autor: dash »

ja nie pale :P :DDD i sie bardzo ciesze z tego powodu :) rzuccie to swinstwo w cholere !!!!:P
dash
bywalec

Post autor: dash »

dodam, ze uzywki oslabiaja dzialanie leku, takze duzo ilosci fajek wam szkodza :> kawa rowniez max 3 dziennie to samo z herbata a o wodce juz nie wspomne, ja rozumiem ze raz kiedys ale tylko raz kiedys i nie wiecej :) pozdrawiam was cieplo
fotex
zaufany użytkownik

Post autor: fotex »

Ja strzelam sobie codziennie jedno pywko nad Wisłą.obię to trochę w stresie ale obawiając się patrlu policji która się tam czasami szwenda ale cóż.Lekarka powiedziała mi że po alkoholu może wrócić mi psychozka ale jak dotąd nie wróciła chociaż wypijałem czasami 0,75 litra wina.Dobry jestem, nie?
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

fotex pisze:... ale jak dotąd nie wróciła
nie martw się, wróci !
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

fotex, sorry za tą życzliwą drwinę, lecz po tym co napisałeś opadają ręce: nie bierz więcej żadnego alkoholu do ust. Walcz ze skłonnościami, które wciągają Cię gdzieś w krzaki, postaraj się znaleźć odpowiedź skąd one pochodzą: z depresji, ze schizofrenii, z braku miłości. są ludzie, którzy nawet przy braku miłości zdobywają światy, trzeba tylko chcieć i mieć odwagę spojrzenia na jej brak.
Ostatnio zmieniony śr kwie 18, 2007 2:04 pm przez zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Maser
zaufany użytkownik

Post autor: Maser »

picie alkoholu powoduje nawroty
ale nie tego samego dnia co się pije czy na drugi dzień lecz np w sytuacji stresowej i nie musi to być za tydzień czy miesiąc
fotex
zaufany użytkownik

Post autor: fotex »

Zbyszku!piwo bo to najlepszy środek na depresje.Naukowcy lepszego dotąd nie wymyślili a pije nad Wisła bo nie mam kogo za bardzo zaprosić chociaż dzisiaj mój kumpel ma wolne i zamierzamy razem iść do knajpy.
Awatar użytkownika
Chaltarrina
zaufany użytkownik

Post autor: Chaltarrina »

Kurde, na was można by całą gospodarkę oprzeć... wiecie, iel węgla wysyłącie do atmosfery...?
Ja jak zapalę to tylko dla towarzystwa...co prawda raz siedząc w nastrojowej scenerii rozwalonej wierzy widokowej w lesie w zimową noc pękła paczka pall mall grubych mocnych, koloru nie znam ,bo ciemno było, ale tak to preferuję slimy, Dawidoff (moja koleżanka pali) lub She (z racji że są drogie, nie palę duzo -też metoda)
" - Zawsze dwóch ich jest, ni mniej, ni więcej - mistrz i uczeń.
- Ale który został pokonany? Mistrz - czy uczeń?"
Gwiezdne Wojny ep.I: Mroczne Widmo
Awatar użytkownika
dan
moderator
moderator

Post autor: dan »

fotex pisze:a pije nad Wisła bo nie mam kogo za bardzo zaprosić

zawsze możemy się umówić na piwko:)
Awatar użytkownika
Maser
zaufany użytkownik

Post autor: Maser »

wczoraj już drugi raz spotkałem się z tym, że chorzy palący papierosy potrzebują większej dawki leku żeby działała na nich ja na niepalących
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Na ulotce Zolafrenu jest napisane takie coś: "Do innych czynników, które mogą wpływać na metabolizm olanzapiny należą: wiek, płeć oraz palenie tytoniu (dłuższy okres półtrwania u osób w podeszłym wieku, kobiet i niepalących)".
secondshe
zarejestrowany użytkownik

Post autor: secondshe »

Nie jestem chora, przynajmniej nie mam nic wspólnego ze schizofrenią. Rozsiana patologia napadowa, taką miałam diagnozę...
Palę znacznie mniej niż zanim zaczęłam brać leki, śmieję się, że dzięki nim rzucę, bo nie mam aż tak wielkiej ochoty:) Przy wcześniejszej paczce dziennie teraz 5/7 papierosków...
A co do alkoholu...to raz po wypiciu całego wina myślałam, że skonam, także z dużych ilości rezygnuję;p
Awatar użytkownika
Nowy
zaufany użytkownik

Post autor: Nowy »

Ja w czasie choroby rzuciłem palenie. Nie znaczy to że nie zapaliłem jednego. Aż 2, przez 3 lata niepalenia. Z alkoholem jest inaczej. Ok. dwóch razy w miesiącu piwko, a przy większych okazjach winko lub mocny likierek. W Sylwestrową noc wypiłem całą butle wina Cin Cin, nie upiłem się i do dziś żyję bez zmiany dawki leków.
ODPOWIEDZ

Wróć do „zdrowie”