czy 57kg to duzo?
Moderator: moderatorzy
czy 57kg to duzo?
Przed lekami wazylam 47kg,a teraz waze chyba 57kg.Mam 166cm wzrostu. Myslicie ze waze prawidlowo czy powinnam schudnac ze 2kg?
Re: czy 57kg to duzo?
nie mam pojęcia czy to dużo.
jak nie jesteś w stanie zrzucić wagi, to może spróbuj urosnąć?
pięknie generujecie "sztuczny" ruch na forum,
zawsze chciałem zostać spam-botem.
jak nie jesteś w stanie zrzucić wagi, to może spróbuj urosnąć?
pięknie generujecie "sztuczny" ruch na forum,
zawsze chciałem zostać spam-botem.
wszystkie wszystko wszystkich.
- seebek
- zaufany użytkownik
Twoja waga nawet po przytyciu w stosunku do wzrostu jest ok, ja przy wzroście 191cm ważę 108kg czyli jakieś 20 kg za dużo.
"Zycie ludzkie jest jak paczka kredek ... Raz kolorowe, a raz czarne, raz ostre, a raz tepe, raz dlugie, a raz krótkie, raz proste, a raz połamane...
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Ale to niewazne. Najwazniejsze jest to, jaki obraz nimi namalujesz..."
Ja mam 168 cm wzrostu i ważę 56 kg, przed chorobą ważyłam też jakieś 47-48 kg, ale to była już niedowaga więc myślę, że teraz ważysz prawidłowo. Możesz sprawdzić sobie BMI tak dla pewności, ale sądzę, że jest w normie u Ciebie :-) Poza tym, na lekach ciężko jest schudnąć, przynajmniej mnie, mimo, że nie mam zwiększonego apetytu, widocznie ta waga, którą teraz mam jest dla mnie optymalna. Tak samo może być i u Ciebie :-) Pozdrawiam.
- tańcząca w zbożu
- zaufany użytkownik
Ważysz prawidłowo.fizia pisze:Przed lekami wazylam 47kg,a teraz waze chyba 57kg.Mam 166cm wzrostu. Myslicie ze waze prawidlowo czy powinnam schudnac ze 2kg?
Lubię kaczki, fajnie sobie nurkują w wodzie, ukazując kuper i nóżki skierowane ku górze.
Teraz to waze obecnie 71 kg
- tańcząca w zbożu
- zaufany użytkownik
Nie przejmuj się, zdrowie jest ważniejsze.fizia pisze:Teraz to waze obecnie 71 kg
Jakie leki zażywasz?
Lubię kaczki, fajnie sobie nurkują w wodzie, ukazując kuper i nóżki skierowane ku górze.
Biore solian 400mg i czasem olanzapine.Ale niedlugo zamieniam te leki na serdolect.