Szukam dziewczyny
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Szukam dziewczyny
Szukam dziewczyny, najbardziej podobają mi się blondynki.
Jestem nieśmiały, ale za to zawsze stawiam na swoim.
Jestem nieśmiały, ale za to zawsze stawiam na swoim.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
Re: Szukam dziewczyny
dasz jakas laske jak znajdziesz fajniutka ? a bedziesz juz mial dwie ?
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
To by był podwójnie męski trójkąt.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Luimer przyjedź na zlot do Lublina to sobie jakąś poderwiesz. Będą takie atrakcyjne gwiazdy naszego forum 

niby kto?
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Wszystkie.Ralf pisze:niby kto?
Ale Ty pilnuj swojej E.
przeciez one sa zajete. Mam na mysli mari i Ule. 

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
Przecież ty nie jesteś za "podrywaniem"? :-)cezary123 pisze:Luimer przyjedź na zlot do Lublina to sobie jakąś poderwiesz. Będą takie atrakcyjne gwiazdy naszego forum

Będą też inneRalf pisze:przeciez one sa zajete. Mam na mysli mari i Ule.

Jestem za podrywaniem o ile robi się to w poważnych zamiarachPetruccio Petrolini pisze: Przecież ty nie jesteś za "podrywaniem"? :-)

To chyba najgorsze, jeżeli ma się w tym cel, bo dana osoba czuję się jak ofiara czyichś oczekiwań. ;-) Jeżeli podrywasz i od razu zakładasz sobie: "To będzie moja żona i zdobędę ten Mount Everest", to chyba to się mija z oczekiwaniem. A miłość zakłada wolność. Czyli możesz robić, co chcesz - parafrazując znanego poetę. ;-) Kochasz - to pozwolisz odejść, kiedy ta osoba zechce. I już nie ma celu. ;-) Przecież nie wiąże się z kimś dla jakichś celów, tylko dlatego, że się kocha. A jeżeli jest inaczej, to więcej jest w tym naszego chciejstwa.

To życie nas kocha bardziej niż sądziłem. Tak szybko wszyscy odchodzą z życiaPetruccio Petrolini pisze:Kochasz - to pozwolisz odejść, kiedy ta osoba zechce.

Jeżeli podrywam i wiem, że robię to dla zabawy to dana osoba już jest na wstępie ofiarą moich oczekiwań.Petruccio Petrolini pisze:To chyba najgorsze, jeżeli ma się w tym cel, bo dana osoba czuję się jak ofiara czyichś oczekiwań.
Chyba odwróciłeś role w tym zdaniu - nie wiem, czy celowo.cezary123 pisze:To życie nas kocha bardziej niż sądziłem. Tak szybko wszyscy odchodzą z życiaPetruccio Petrolini pisze:Kochasz - to pozwolisz odejść, kiedy ta osoba zechce.

Czy zabawa wiąże się z jakimś oczekiwaniem? Bawisz się dla samej zabawy, bez żadnych oczekiwań. Przecież nie masz z tego żadnych wymiernych korzyści? Poza dobrą zabawą, oczywiście.cezary123 pisze:Jeżeli podrywam i wiem, że robię to dla zabawy to dana osoba już jest na wstępie ofiarą moich oczekiwań.Petruccio Petrolini pisze:To chyba najgorsze, jeżeli ma się w tym cel, bo dana osoba czuję się jak ofiara czyichś oczekiwań.

Słuchajcie rabinów Mal i Petruccia a dobrze na tym wyjdziecie 
A najlepiej własnego rozumu.

A najlepiej własnego rozumu.
Petruccio Petrolini pisze: Czy zabawa wiąże się z jakimś oczekiwaniem? Bawisz się dla samej zabawy, bez żadnych oczekiwań. Przecież nie masz z tego żadnych wymiernych korzyści? Poza dobrą zabawą, oczywiście.
Właśnie tego chciałbym unikać przy podrywaniu. Celem jest człowiek a nie własna zabawa.
Co by było, gdyby ktoś się mną tak bawił?
Moim zdaniem flirtować można dla zabawy. Chodziło mi o sytuację, gdy ktoś latami przyjmuje hołdy bez poważnych zamiarów z jego strony.
Ostatnio zmieniony śr lip 24, 2013 5:34 pm przez Pamal, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bym dodał jeszcze, że serca. :-)mal pisze:A najlepiej własnego rozumu.
Celem jest chyba zabawa z człowiekiem. Jeżeli jedna osoba się bawi, a druga cierpi, to chyba nie możemy tu mówić o zabawie? Przecież nie idzie się z daną osobą do grobu. Chyba że ktoś sam się na to skazał. ;-) Miłość ma wg mnie uwzniaślać, uskrzydlać, a nie gonić do piachu. Trochę romantyzmu, Czarek! :-) I nie bój się spontaniczności. Przecież nawet zwierzęta mają gody. :-)cezary123 pisze:Właśnie tego chciałbym unikać przy podrywaniu. Celem jest człowiek a nie własna zabawa.
Co by było, gdyby ktoś się mną tak bawił?
Oczekiwania można mieć później, a póki co, wrzuć na luz. :-)
Ostatnio zmieniony śr lip 24, 2013 5:39 pm przez Petruccio, łącznie zmieniany 1 raz.

Mój romantyzm mówi mi, że lepiej z nim nie zaczynać 
A bez romantyzmu to rzeczywiście można wrzucić na luz.

A bez romantyzmu to rzeczywiście można wrzucić na luz.
Ostatnio zmieniony śr lip 24, 2013 5:41 pm przez cezary123, łącznie zmieniany 1 raz.