Jesteś z Lubelskiego? To fajnie.margareth pisze:Zupelnie nie spodziewalam sie tu kogos mojej okolicy.

Moderator: moderatorzy
Jesteś z Lubelskiego? To fajnie.margareth pisze:Zupelnie nie spodziewalam sie tu kogos mojej okolicy.
Interesują o ile one mną się interesująpisaknabaterie pisze:cezary, a dziewczyny znikąd też Cię interesują?
Pewnie na zlocie we Wrocławiu.Zagubiona we mgle pisze:Ciekawe kiedy poznam cezarego...
Ja jestem poniżej przeciętnej.cezary123 pisze: Ale ja całkiem przeciętny jestem
Nieprawda. Jesteś pięknaZagubiona we mgle pisze: Ja jestem poniżej przeciętnej.
Na słowo wierzę Cezarowicezary123 pisze:Nieprawda. Jesteś pięknaZagubiona we mgle pisze: Ja jestem poniżej przeciętnej.
Czy cezaremu?Wspaniale pisze:Na słowo wierzę Cezarowi
PrzejęzyczenieZagubiona we mgle pisze:Czy cezaremu?Wspaniale pisze:Na słowo wierzę Cezarowi
Zawsze możesz przyjechać i sprawdzićWspaniale pisze:Na słowo wierzę Cezarowicezary123 pisze:Nieprawda. Jesteś pięknaZagubiona we mgle pisze: Ja jestem poniżej przeciętnej.
Z pewnością jesteś mądra i zaradna. Do zobaczenia we WrocławiuZagubiona we mgle pisze:Dziękuję cezary. Wolałabym być mądra, zaradna itd.
Jak dla mnie za daleko, mało się oddalam od domu, ale nawet gdyby to spotkanie było na wyciągnięcie ręki, pewnie i tak bym nie zjawił się, bo rzecz nie tylko w odległości mierzonej kilometrami.Mariii pisze: Zawsze możesz przyjechać i sprawdzić![]()
Kto?one man show pisze:gej.
Ja Cie obronie.Zagubiona we mgle pisze:pod warunkiem, że nie będą mnie atakować.
Obronię się sama - przed homoseksualistami i przed Tobą.Ralf pisze:Ja Cie obronie.Zagubiona we mgle pisze:pod warunkiem, że nie będą mnie atakować.
Skoro mnie atakujesz, muszę się przed Tobą bronić.Ralf pisze:ale dużo w Tobie złych emocji, przykro mi.