Porozmawiam :-)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
- grenadine
- bywalec
- Gadu-Gadu: 22162777
Porozmawiam :-)
Porozmawiam o wszystkim i o niczym, może być także o schizofrenii. Nie szukam chłopaka, bo jestem aseksualna, ale czasem chciałoby się z kimś wymienić myśli, być może potem spotkać w realu
Nie siedzę non stop przy kompie, ale obiecuję odpisać. Preferuję gg, bo jakoś do kontaktu mailowego nie jestem przekonana. GG 22162777, zapraszam.

Re: Porozmawiam :-)
a skąd jesteś grenadine i ile masz lat w ogóle mogłas bys cos o sobie napisac
No faktycznie seks nie musi być ważniejszy od osoby ludzkiej. Ale nie szkoda tak zamykać się na piękno człowieka?grenadine pisze:Nie szukam chłopaka, bo jestem aseksualna, ale czasem chciałoby się z kimś wymienić myśli, być może potem spotkać w realu

grenadine pisze:GG 22162777, zapraszam.
Odezwalbym sie no ale mnie zablokowalas.
Powodzenia.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Chyba nie pierwsza i nie ostatnia. Nie kumasz, Ralf, że kiedy kobieta szukającaRalf pisze:Odezwalbym sie no ale mnie zablokowalas.grenadine pisze:GG 22162777, zapraszam.
znajomości blokuje ciebie, to nie chce mieć z tobą kontaktu? Po co to wyciągasz
tutaj na forum? Wyczucie taktu jak gonitwa słonia w składzie porcelany

- grenadine
- bywalec
Mam 27 lat, województwo mazowieckie
Dla mnie bycie singlem to raczej kwestia wyboru, tak jest mi prościej żyć i tak potrafię żyć. Byłam w życiu raz mocno zakochana i teraz odbieram to raczej jako negatywne doświadczenie. Wydaje mi się, że związek rodziców był na tyle dysfunkcyjny, że nie miałam szans zobaczyć, jak to jest w normalnym związku, a teraz już mi się po prostu nie chce. Czasem zazdroszczę szczęśliwym kobietom w ciąży, bo to super stan (oczywiście jeśli w związku się układa itp.), ale tak sobie zazdraszczam i mówię, że to jednak nie dla mnie
Ralf - za dużo nieporozumień i bardzo różne nasze osobowości. Nie było szans porozumienia po prostu.
Dla mnie bycie singlem to raczej kwestia wyboru, tak jest mi prościej żyć i tak potrafię żyć. Byłam w życiu raz mocno zakochana i teraz odbieram to raczej jako negatywne doświadczenie. Wydaje mi się, że związek rodziców był na tyle dysfunkcyjny, że nie miałam szans zobaczyć, jak to jest w normalnym związku, a teraz już mi się po prostu nie chce. Czasem zazdroszczę szczęśliwym kobietom w ciąży, bo to super stan (oczywiście jeśli w związku się układa itp.), ale tak sobie zazdraszczam i mówię, że to jednak nie dla mnie

Ralf - za dużo nieporozumień i bardzo różne nasze osobowości. Nie było szans porozumienia po prostu.
jakos na spotkaniu było porozumienie. Szkoda ze skleslasz ludzi. Jeszcze raz powodzenia.
Swoje odchorujesz i się na nowo otworzysz na kolejny związek z osobą, którą w końcu poznasz. Powodzenia.grenadine pisze: Czasem zazdroszczę szczęśliwym kobietom.
a ile można chorować? No proszę Cie Wspaniale... trzeba zdecydować w końcu co zrobić z życiem... 

Ralf, każdy ma prawo dobierać sobie takich ludzi do towarzystwa, jacy mu odpowiadają, więc mimo że to może być przykre - nie złość się.Ralf pisze:jakos na spotkaniu było porozumienie. Szkoda ze skleslasz ludzi. Jeszcze raz powodzenia.

Ok, Petruccio, rozumiem. Po prostu przykro mi było. Ale to jej decyzja. Widać nawet do znajomości się nie nadaje. Dobrze ze chociaz mnie Zagubiona lubi. 

Pewnie jak każdy. Zakochanie szczególnie takie, w którym zatracamy się całkowicie dla kogoś a potem nagle koniec, albo brak odwzajemnienia to jedna z okropniejszych rzeczy w życiu. Ale z tego się wyrasta.grenadine pisze: Byłam w życiu raz mocno zakochana i teraz odbieram to raczej jako negatywne doświadczenie.

pytanie czy to dobre czy złe?cezary123 pisze:Ale z tego się wyrasta.
Jak potrafi się przekształcić zakochanie w miłość i to taką z odwzajemnieniem, to może nie warto wyrastać.Ralf pisze:
pytanie czy to dobre czy złe?
Ale to już nie mogą być takie nieodwzajemnione zadurzenia nastolatków.
- grenadine
- bywalec
Przepraszam wszystkich tych, którym kiedyś nie odpisałam. Nie mam już chyba takiej podzielności uwagi jak kiedyś, żeby pisać z kilkoma osobami jednocześnie, ale jeśli ktoś bardzo chciałby popisać to jestem pod tym samym numerem