Planuję samobójstwo

Moderator: moderatorzy

Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Chors »

Postanowiłem - nie idę do szkoły Ja tam umrę ze strachu, na samą myśl o byciu wśród obcych ludzi ogarnia mnie lęk. Poza tym nie chce mi się uczyć.
Olać system, nie będę w nim uczestniczył :!: :twisted:
Melisa
zaufany użytkownik

Post autor: Melisa »

oni beda obcy tylko dni. napewno szybko bys sie z kims zaprzyjaznil
Melisa
Melisa
zaufany użytkownik

Post autor: Melisa »

"tylko kilka dni" chcialam napisac
Melisa
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Od kiedy postanowiłem że wracam do szkoły to wciąż się tym zamartwiam i się boję. Czyli by tego nie przeżywać wciąż nie pójdę do szkoły. Najwyżej rodzice i renta będą mnie do końca mych dni utrzymywać. Trudno.
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

Post autor: demeter »

Wiem, że słuchasz cięższej muzyki, ale słowa piosenki "Robię to, co potrafię najlepiej" zespołu Gutierez pasują nie tylko do Ciebie Chors. Obejrzyj teledysk. I pomyśl o fortunie w Twojej głowie - dobrze ją zainwestuj. Pozdrawiam cieplutko :D .

Gadam ci o samolotach
lotach w kosmos i głupotach

o sobie nic

Wierzę tyle ile trzeba
w cuda co przylecą z nieba

w siebie mniej

choć robię to co potrafię najlepiej

Biegnące myśli w mojej głowie
pędzące tak niczym pociągi na wietrze
tnące powietrze…
to moja fortuna

Truję umysł tabletkami
wieczorami śpię z duchami

o nich śnię

Otoczony mieszkaniami
w których sypia się parami

leżę sam

choć robię to co potrafię najlepiej

Biegnące myśli w mojej głowie
pędzące tak niczym pociągi na wietrze
tnące powietrze
to moja fortuna
:wink:
Ostatnio zmieniony wt lut 13, 2007 8:45 am przez demeter, łącznie zmieniany 1 raz.
Demeter
1albert1
zaufany użytkownik

Post autor: 1albert1 »

Chorsie nie ma czego sie bać , zobacz jak szybko zaprzyjaźniłeś sie z nami więc w realu pujdzie jeszcze lepiej więc nie bój żaby. Odnosnie pozostania na tym etapie na którym jesteś to pomyśl że jak masz do końca zycia siedzieć w pokoju i tylko forum , czat , muzyka to chyba nie jest to na co zasługujesz. Rodzice nie będą żyli wiecznie a ze swoją renta trofisz do domu opieki społecznej gdzie nie ma neta i nie będzie bo to koszt. Więc przemyśl jeszcze raz wszystko i nabierz siły. Pomożemy Ci w nauce ile będziesz chciał. Zobaczysz że będzie git...
Pozdrówka.
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

Ja jestem niezła z polaka, mam "obcykane" wszystkie lektury szkoły średniej :wink:
Demeter
aa
zaufany użytkownik

Post autor: aa »

Ja lubiłam pisać wypracowania z polskiego a najbardziej na tematy dowolne to też mogę pomóc a moja mama uczyła polskiego i może coś podpowiedzieć z gramatyki.
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Jesteście bardzo mili ale dziękuję, nie chcę wam zabierać czasu, zresztą chyba jednak nie pójdę do szkoły, zresztą nie wiem czy jutro nie pójdę na tory...
Awatar użytkownika
Gabber24
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Gabber24 »

cześć Bracie !!!!!
zobacz jak zależy wszyskim abyś został przy życiu i podjoł walkę o życie twój temat ma już 9 stron!!!!!! brawo ile wypowiedzi

a co do tych torów to powiedz o której bedziesz szedł wsiąde w pociąg i przyjade:)

pozdro dla Gabbaz!!!!
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Już się wybierałem na te cholerne tory lecz było mi dziwnie wesoło i się roześmiałem na myśl o tym i wróciłem z powrotem. Bez sensu, tak to ja się nigdy nie zabiję...
Awatar użytkownika
demeter
zaufany użytkownik

Ech, Ty Kłapouszku! - masz tu za wielu przyjaciół i nie wszyscy się wypowiedzieli :D
Demeter
River
zaufany użytkownik

Post autor: River »

No wlaśnie jeszcze ja...Taki jaki jesteś, jestes dla nas wazny i potrzebny.Chciałabym mieć tyle ile Ty przyjaciół.To nie jest zly świat. Praktyczne rozwiazania przyjdą z czasem.MOze złozymy sie na stypendium,zebys pisal i tworzył.jestes chyba do tego stworzony. To Twoja praca no i ta na forum Twoja obecnosć pomaga innym.Rozwaz to zanim pójdziesz na tory.
Awatar użytkownika
Guard
zaufany użytkownik
Status: bezrobotny
Kontakt:

Post autor: Guard »

CZEŚĆ CHORSIE
ta wypowiedź może Ciebie i innych wkurzy
a może nie właśnie

Piszemy Ci tu, że jesteś wartościowy i fajny,
lecz to Ci nie poprawia nastroju,
Cóż Ciebie tak ciągnie do tych torów,
lubiłeś kiedyś podróże? A może marzysz o tym jeszcze skrycie?
A może marzyłeś jako dziecko o elektrycznej kolejce?
Może ktoś w rodzinie był kolejarzem?
Pomyśl o czymś innym, co mógłbyś robić w domu, zdala od innych, jeśli potrzebujesz - o malowaniu, o czymś czego jeszcze nie próbowałeś.
Skup się na tym.
A moze jakieś inne artystyczne zajęcie - np. kowalstwo, garncarstwo.
Masz bogatą wyobraźnię.
Może masz profesję we krwi i nie studia i polityka są Twoim przeznaczeniem.
Choroba może Ci pomóc w twórczości - bo widzisz świat odmiennie - a społeczeństwo, ta część, która docenia sztukę, spragniona jest odmienności.
A może tkactwo - jest tyle technik, może potrafiłbyś stworzyć zupełnie coś innego? Myślę, że są na forum ludzie, którzy pomogliby Ci promować taką sztukę. A to realne jest bardzo i mógłbyś, i zarobić na siebie i pomóc innym - jeśli byś zechciał.
Wiem, że myśli S są natrętne, ale myślenie o realizacji twórczych zamiarów, może mogłoby je trochę przygłuszyć?
Może inni userzy dla Ciebie i siebie podadzą inne pomysły...
Guard
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Na razie zajmuję się amatorsko pisanie wierszy(aż 1 na 2 dni :lol: ), niedługo muzyką. Kiedyś jak byłem w miarę zdrowy marzyłem by zostać DJem, ale dziś z moim lękiem przed ludźmi to niemożliwe, poza tym sprzęt jest strasznie drogi... Nie wiem, pożyję, zobaczę, bo chyba raczej się już nie zabiję, nie mam odwagi, wesołość mnie ogarnia gdy mam się za umieranie zabrać... :roll:
ziomal
bywalec

Post autor: ziomal »

Chors nie czytałem wcześniejszych wypowiedzi, ale napiszę tylko tyle że dla każdego z nas jest szansa. Trzeba ją szukać aż się znajdzie.Miałem podobnie jak Ty myśli samobójcze i mało brakowało , ale mamcia mnie wtedy ostro pilnowała na szczęście.Do dziś mam problemy psychiczne, tiki twarzy, u mnie na odwrót ludzie mnie się boją, uciekają wzrokiem, nie chcą gadać.Bo dostaje oczopląsu i później oczy maleją i łzawię(ponoć przez dragi mózg uszkodzony) ale powolutku jest lepiej.Zawsze jest jakieś wyjście, popełniająć samobójstwo skazujesz siebie na wieczne potępienie niestety.Ale wierz co jak już pisałem wcześniej jak Bóg zamyka drzwi to otwiera okno
3maj się i nie daj się
pozdrawiam
ziomal
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Właśnie straciłem najlepszą przyjaciółkę... W sumie nawet się nie dziwię, zanosiło się na to od dawna... Nie, nie bójcie się, nie będę z tego powodu się zabijał.
Poza tym jeszcze się zastanowię, może jednak pójdę do liceum... Bo jeśli nie pójdę to zostanę chyba pierwszym poza Japonią przypadkiem Hikikomori...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hikikomori
Awatar użytkownika
Guard
zaufany użytkownik
Status: bezrobotny
Kontakt:

Post autor: Guard »

Witaj
to ciekawe, ale czy zauważyłeś, że oni jednak chodzą do szkoły?
Guard
River
zaufany użytkownik

Post autor: River »

Ale temat :D Myślałam jeszcze o Twojej Mamie. Nie ma pewności czy przeżyje.Widzę ja rowniez na torach...Wielaka Drama, Wielki Teatr.

Ale poważnie: Zobacz jeszcze haslo :dzieci Indygo pozdrawiam
Chors
zaufany użytkownik
Kontakt:

Zgnilizna i brud

Świat widziany mymi oczami to zgnilizna i brud. To co czuję przez większość dnia to zgnilizna i brud. Większość moich myśli to zgnilizna i brud. Moje relacje z ludźmi to zgnilizna i brud. To co piję i jem to zgnilizna i brud. Coraz dłużej zgnilizna i brud. Coraz więcej zgnilizna i brud...
ODPOWIEDZ

Wróć do „autoagresja”