piotrze7 czy mógłbyś zacytować te 'bluźnierstwa,...' - bo stwierdzam, że jesteś zwykłym kłamcą!, a jedyne chamskie odzywki pochodzą od Ciebie - Elf - zdaje się nie pisuje na forum Zbyszkapiotr7 pisze:... tam przyszli z zamiarem brużdżenia z bluźnierstwami na "ustach"-a poza tym pozostałych forumowiczów z evotu ...
Komunistyczna schizofrenia.info
Moderator: moderatorzy
[quote="Zbyszek]czy potrafisz zrekompensować piotrowi swoje słowa, tak aby chciał z nami w ogóle rozmawiać ?[/quote]
a co i w imię czego miałbym rekompensować? wszystko co napisałem jest prawdą!
Piotr7 jest kłamcą !, pisze o bluzganiu na forum schiz..info - a nic takiego nie miało miejsca jedyną osobą bluzgającą był Elf, a ten nie pisuje zdaje się na tym forum, ponadto szkoda, że nie czytałeś jak Piotr7 'cierpiał', a następnie pisze jaki miał 'ubaw' - przecież to psychopata!
Poza tym bezczelnie kłamią pisząc, że posty nie są tam usuwane - są! i to wcale nie zawierające jakichkolwiek obraźliwych treści, mało tego usuwane są całe tematy...
a co i w imię czego miałbym rekompensować? wszystko co napisałem jest prawdą!
Piotr7 jest kłamcą !, pisze o bluzganiu na forum schiz..info - a nic takiego nie miało miejsca jedyną osobą bluzgającą był Elf, a ten nie pisuje zdaje się na tym forum, ponadto szkoda, że nie czytałeś jak Piotr7 'cierpiał', a następnie pisze jaki miał 'ubaw' - przecież to psychopata!
Poza tym bezczelnie kłamią pisząc, że posty nie są tam usuwane - są! i to wcale nie zawierające jakichkolwiek obraźliwych treści, mało tego usuwane są całe tematy...
ShoutBox
[Pon 19:12] kuba23: schizofrenia co ?
[Wto 18:03] rak: cze
[Wto 18:13] strofa: czeeee hehe
[Wto 21:19] kocham_narkotyki: cześć robaczki, grzybki, gąski
[Wto 21:32] kocham_narkotyki: nie ma nikogo na czacie??
[Wto 21:32] kocham_narkotyki: gdzie się wszyscy podziali
[Sro 11:57] nowa2: cze
[Sro 15:19] Shiris: yoyoyo: )
[Sro 19:34] kuba23: gdzie co kur** moje wypowiedzi ?
[Sro 19:34] kuba23: kto je kur** do ch** usunal ?
[Czw 2:20] Shiris: hmm..ja ni wim:/ a gdzie one byly?na forumie czy tutaj?? :>
[Czw 2:21] Shiris: pozdro 4 ALL
[Czw 7:58] strofa: hamuj słonko ze słowami
[Czw 8:26] mały_elf1: słoneczko świeci radości dodając i ja Wam ślę tą radość
[Czw 8:48] mały_elf1: Luska dlaczego nic nie piszesz?Zgodnie z wolą powróciłem mały_elf czyli chochlik
[Czw 11:24] T.: dzień dobry
[Czw 12:23] czarnula: siemka T
[Czw 12:38] Monster: witam przyjaciół
[Czw 18:27] KOX4BOX: witam mam jeszce klopot z karta graficzna ktora jutro musze zaniesc do naprawy ma to potrwac do 2 tygodni moze uda mi sie skombinowac zastepcza jezeli nie pokaze sie tutaj za 2 tyg. trzymajcie sie cieplo pozdrawiam robert
[Czw 21:31] Danuta Jaworska: dzień dobry
[Czw 21:32] Danuta Jaworska: czesc
[Pią 1:32] strofa: cześć
[Pią 13:55] Shiris: cholera:/ po formacie mam klopoty z neostrada, glupia telekomuna!!! pozdrawiam wszystkich...
[Pią 23:29] czarnula: VIKI MA SZLABAN NA NETA NIE BĘDZIE JEJ TROCHĘ
[Sob 1:03] kocurek : Dlaczego na tym forum niektóre, wypowiedzi, posty są usuwane? kto tu jest głównym cenzorem?
[Sob 1:04] kocurek : Dlaczego fałszuje się tutaj rzeczywistość ludzim czytającym to forum?
[Sob 1:15] Monster: cześć, jutro się postaram i coś morze wypocę na forum, tymczasem trzymajcie się wszyscy, kocurek znowu chcesz namieszać??? po co??? może przenieśli poszukaj dobrze
[Sob 1:22] Monster: Właściwie to jeszcze dzisiaj coś napisze (już tak późno, kto by pomyślał), tylko sie musze przespać troche
[Sob 1:24] kocurek : czego mam szukać przecież wszelkie posty o tym, ze znikają posty - znikają ... tak jak ten wpis tutaj zniknie lub pozostanie aby pokazać, że nic tu nie znika - niktórzy widać nie rozróżniają prawdy od kłamstwa
[Sob 1:26] kocurek : poza tym nie 'namieszać' tylko pokazać tym, którym się uda jak tutaj robią ludzią 'wodę z mózg'u
[quote"redaktor pewnie do Kuby, któremu przy okazji też wcieło..."][Czw 7:58] strofa: hamuj słonko ze słowami [/quote]
że tacy jak Piotr7 Jacek K. wogóle nie mają wstydu kłamąć bezczelnie, że na schizo...info nie ma cenzury itp.
Na tamtym forum stwierdzenie Faktu cenzury nazywa się np. 'mieszaniem' lub jak bezczelnie kłamie Piotr7 'bluźnieniem'
[Pon 19:12] kuba23: schizofrenia co ?
[Wto 18:03] rak: cze
[Wto 18:13] strofa: czeeee hehe
[Wto 21:19] kocham_narkotyki: cześć robaczki, grzybki, gąski
[Wto 21:32] kocham_narkotyki: nie ma nikogo na czacie??
[Wto 21:32] kocham_narkotyki: gdzie się wszyscy podziali
[Sro 11:57] nowa2: cze
[Sro 15:19] Shiris: yoyoyo: )
[Sro 19:34] kuba23: gdzie co kur** moje wypowiedzi ?
[Sro 19:34] kuba23: kto je kur** do ch** usunal ?
[Czw 2:20] Shiris: hmm..ja ni wim:/ a gdzie one byly?na forumie czy tutaj?? :>
[Czw 2:21] Shiris: pozdro 4 ALL
[Czw 7:58] strofa: hamuj słonko ze słowami
[Czw 8:26] mały_elf1: słoneczko świeci radości dodając i ja Wam ślę tą radość
[Czw 8:48] mały_elf1: Luska dlaczego nic nie piszesz?Zgodnie z wolą powróciłem mały_elf czyli chochlik
[Czw 11:24] T.: dzień dobry
[Czw 12:23] czarnula: siemka T
[Czw 12:38] Monster: witam przyjaciół
[Czw 18:27] KOX4BOX: witam mam jeszce klopot z karta graficzna ktora jutro musze zaniesc do naprawy ma to potrwac do 2 tygodni moze uda mi sie skombinowac zastepcza jezeli nie pokaze sie tutaj za 2 tyg. trzymajcie sie cieplo pozdrawiam robert
[Czw 21:31] Danuta Jaworska: dzień dobry
[Czw 21:32] Danuta Jaworska: czesc
[Pią 1:32] strofa: cześć
[Pią 13:55] Shiris: cholera:/ po formacie mam klopoty z neostrada, glupia telekomuna!!! pozdrawiam wszystkich...
[Pią 23:29] czarnula: VIKI MA SZLABAN NA NETA NIE BĘDZIE JEJ TROCHĘ
[Sob 1:03] kocurek : Dlaczego na tym forum niektóre, wypowiedzi, posty są usuwane? kto tu jest głównym cenzorem?
[Sob 1:04] kocurek : Dlaczego fałszuje się tutaj rzeczywistość ludzim czytającym to forum?
[Sob 1:15] Monster: cześć, jutro się postaram i coś morze wypocę na forum, tymczasem trzymajcie się wszyscy, kocurek znowu chcesz namieszać??? po co??? może przenieśli poszukaj dobrze
[Sob 1:22] Monster: Właściwie to jeszcze dzisiaj coś napisze (już tak późno, kto by pomyślał), tylko sie musze przespać troche
[Sob 1:24] kocurek : czego mam szukać przecież wszelkie posty o tym, ze znikają posty - znikają ... tak jak ten wpis tutaj zniknie lub pozostanie aby pokazać, że nic tu nie znika - niktórzy widać nie rozróżniają prawdy od kłamstwa
[Sob 1:26] kocurek : poza tym nie 'namieszać' tylko pokazać tym, którym się uda jak tutaj robią ludzią 'wodę z mózg'u
[quote"redaktor pewnie do Kuby, któremu przy okazji też wcieło..."][Czw 7:58] strofa: hamuj słonko ze słowami [/quote]
że tacy jak Piotr7 Jacek K. wogóle nie mają wstydu kłamąć bezczelnie, że na schizo...info nie ma cenzury itp.
Na tamtym forum stwierdzenie Faktu cenzury nazywa się np. 'mieszaniem' lub jak bezczelnie kłamie Piotr7 'bluźnieniem'
Czy przejmiemy zasady "komunistycznj schizofrenii"?
"A świstak siedzi i zawija w sreberka" Odczepić się od elfika to jest mój najukochańszy bracholek.i nawet żeby swiat przewrócił do góry nogami to i tak bedę jego kochać. To że Piotr7 jest obłudnik jest prawdą.Nie jedna osobę zgnoił na info.Teraz ja mam odwagę powiedzieć ,że i tutaj przyszedł mieszać.
"A świstak siedzi i zawija w sreberka" Odczepić się od elfika to jest mój najukochańszy bracholek.i nawet żeby swiat przewrócił do góry nogami to i tak bedę jego kochać. To że Piotr7 jest obłudnik jest prawdą.Nie jedna osobę zgnoił na info.Teraz ja mam odwagę powiedzieć ,że i tutaj przyszedł mieszać.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
logowanie
Drodzy goście,
nie wiem kim są piszący w tym wątku goście, ale chciałbym zwrócić im uwagę na korzyści logowania. bez logowania praktycznie nie mogą już swoich postów ani zmienić ani usunąć, bo nie wiadomo kto jest ich autorem. dla mnie utrudnienie polega m.i. na tym, że nie mogę zwracać się do nich przez prywatną wiadomość a tylko publicznie jak niniejszym naruszając temat wątku.
btw: Ryszard, zostałeś zgodnie z twoją prośbą (1 marca 3:18 ten wątek) czasowo wyłączony. gdybyś chciał znowu włączyć swój IP daj znać mailiem na adres administratora (webmaster żadnamałpa evot.org). taki mail możesz wysłać nie używając forum. niestety nie mogłem poinformować cię o tym osobiście bo adres, jaki podałeś jest fałszywy. konkekwencje podania fałszywego maila są widoczne - niestety dla innych, a nie dla ciebie. ty ze swojego komputera prawdopodobnie nawet nie możesz przeczytać tej uwagi.
nie wiem kim są piszący w tym wątku goście, ale chciałbym zwrócić im uwagę na korzyści logowania. bez logowania praktycznie nie mogą już swoich postów ani zmienić ani usunąć, bo nie wiadomo kto jest ich autorem. dla mnie utrudnienie polega m.i. na tym, że nie mogę zwracać się do nich przez prywatną wiadomość a tylko publicznie jak niniejszym naruszając temat wątku.
btw: Ryszard, zostałeś zgodnie z twoją prośbą (1 marca 3:18 ten wątek) czasowo wyłączony. gdybyś chciał znowu włączyć swój IP daj znać mailiem na adres administratora (webmaster żadnamałpa evot.org). taki mail możesz wysłać nie używając forum. niestety nie mogłem poinformować cię o tym osobiście bo adres, jaki podałeś jest fałszywy. konkekwencje podania fałszywego maila są widoczne - niestety dla innych, a nie dla ciebie. ty ze swojego komputera prawdopodobnie nawet nie możesz przeczytać tej uwagi.
Kocurek, czy jak wolisz gościu, nadal uważam że mieszasz, ludzie chcą się pogodzić a Ty mieszasz. Może w tym co piszesz jest trochę racji, mi tam żaden post nie zginął więc nie wiem, ale Cię to nie upoważnia żeby wszystkich obrażać i kłócić ze sobą, nawet ludzi którzy nie wiedzą nic o całej sprawie tak jak to robiłeś na czacie, może zaprzeczysz PANIE I WLADCO???
To samo kieruję w stornę WIKTORII, są na to dowody http://www.schizofrenia.info/forum/view ... sc&start=0[/url]
To samo kieruję w stornę WIKTORII, są na to dowody http://www.schizofrenia.info/forum/view ... sc&start=0[/url]
I nie chodziło mi tu o to żeby dolać oliwy do ognia, każdy ma swoje racje, możemy pogadać ale po co odrazu bluzgać na wszystkich, lubisz to forum, fajnie, jakbyś się czuł gdybym ja tu przyszedł i zaczął wszystkim wrzucać, co wtedy? Ale ja tak nigdy nie zrobię chyba że będzie ze mną naprawdę źle. Trochę wyrozumiałości po jednej i po drugiej stronie a będzie OK.
OK, chciałem przeprosić WIKTORIĘ, tak się składa że rozmawiałem z nią na GG i to co usłyszałem... nieważne nie chcę o tym myśleć bo mój stan się pogarsza, ale sprawiała wrażenie miłej dziewczyny i nie chce mi się wierzyć że mogłaby komuś nawrzucać bez powodu. Przepraszam Cię. Może nie powinienem się mieszać w sprawy których nie do końca rozumiem.
Jestes bardzo mądrym i odpowiedzialnym chłopcem.Nie gniewam sie na Ciebie szanuje ludzi odważnych. Takim właśnie ty sie okazałeś,pomimo choroby potrafiłes prozmawiac i wyjasnic TWOJE WĄTPLIWOŚCI A JA JESTEM ŻEBY TAKIM LUDZIOM POMÓC,Strasznie jest takie posuniecie przyjemnie i teraz będe wiedział żejesteś szczerym i na Tobie mozna polwgac.Pozdrawiam Ciebie goraco Monster
Ostatnie słowo Ryszarda
Brawa dla Zbyszka !zbyszek pisze: btw: Ryszard, zostałeś zgodnie z twoją prośbą (1 marca 3:18 ten wątek) czasowo wyłączony. gdybyś chciał znowu włączyć swój IP daj znać mailiem na adres administratora (webmaster żadnamałpa evot.org). taki mail możesz wysłać nie używając forum. niestety nie mogłem poinformować cię o tym osobiście bo adres, jaki podałeś jest fałszywy. konkekwencje podania fałszywego maila są widoczne - niestety dla innych, a nie dla ciebie. ty ze swojego komputera prawdopodobnie nawet nie możesz przeczytać tej uwagi.
Siedzę sobie w kawiarni.int. Nie mam dostępu z własnego komputera nawet do czytania forum evot - i bardzo dobrze, o to mi chodziło. Gdybym miał dostęp to byłoby mniej więcej tyle co mówienie narkomanowi "nie bierz narkotyków" z jednoczesnym wsadzaniem mu do kieszeni torby z narkotykami. Myślę, że wszelkie fora o schizofrenii są bezpieczne dla zdrowych i narkomanów uważajacych się za chorych, bo mieli narkotykowe wizje. Dla chorych w poczatkowej fazie mogą być światełkiem w tunelu, pokazującym że nie jest beznadziejnie, że wielu chorych wyszło z bagna schizofrenii - i to jest główny powód dla którego chcę, aby mój ślad tu pozostał.
Jeśli ktoś naprawdę chorował i jest w remisji powinien trzymać się jak najdalej od swoich dawnych, chorobowych wspomnień - życzę tego wszystkim chorym będącym w remisji.
Wszystko co napisałem jest 100% prawdą. Cieszę się, że mój ślad zostanie na WOLNYM forum evot.
Jestem chyba pierwszym forumowiczem zbanowanym na własne życzenie. Myślę, że nigdy nie poproszę Zbyszka o odblokowanie mojego komputera. Mam 100% dostęp do forum evot z kawiarni.int, łącznie z możliwością skasowania wszystkiego co napisałem - BRAWA dla Zbyszka, który rozumie chorych bo sam jest chory, wie że głupia odmowa skasowania postów chorego może zakończyć się tragedią .... tego NIKOMU nie wolno robić.
Swoje największe sukcesy (rodzinne, zawodowe i finansowe) odniosłem i odnoszę po wyjściu z 6-letniej ciężkiej schozofrenii (od 13 lat jestem zdrowy), czego życzę wszystkim chorym na schizofrenię.
Pozdrawiam wszystkich, Ryszard
Szkoda Ryszardzie,że nie możesz napisać coś więcej.Tak bardzo chiałabym poradzić sobie tak jak Ty.Jestem słabą psychicznie i każde niepowodzenia pogłębia mnie.Obecnie jest mi tak źle ze nie mam ochoty żyć,jednak jeszcze walczę.Rok ten rozpoczął sie problemami i nie ma końca.Jeżeli możesz napisz jak Ci się udało ale tak dokładniej.Może i mi się uda.Straciłam wiarę i nadzieję a parze z nimi nasilają się urojenia. Pozdrawiam Wiktoria
Wojna na Forum
Moim zdaniem ta "wojna na forum" nie ma najmniejszego sensu. Obie strony zachowują się jak jakieś pipszone partie polityczne !
Re: Wojna na Forum
Misiu nie złość się. Denerwując się przelewasz swoją złość na nic niewinne zabawki w Twoim sklepie.One tego nie chcą a i schudniesz ze złości.Miś Paddinkton pisze:Moim zdaniem ta "wojna na forum" nie ma najmniejszego sensu. Obie strony zachowują się jak jakieś pipszone partie polityczne !
Czy forum o schizo jest bezpieczne dla chorych w remisji ?
Poruszyłem powyższy temat na schizo.info jako roberthu. Zarówno w tym temacie jak i tam JaBaal udowadnia, że zupełnie nie rozumie chorych na schizofrenię .....
Fragmenty ze schizo.info:
Ryszard napisał:
Jeśli komuś udało się powrócić do normalnego życia tzn. pracuje, jest szczęśliwy i żyje normalnie, to powinien trzymać się z dala od wszelkich forów o schizofrenii bez względu na intelekt.
JaBaal napisał:
Hej! Cytat:
A to niby dlaczego? Oczywiście, 'chory' może się trymać na dystans do wszelkich rzeczy przypominających ten fakt, że przebył psychozę. Tylko, że jest pytnie PO CO? Czy po to, żeby zupełnie zapomnieć, wyrzucić z pamięci stam psychiczny, który kiedyś tam miał miejsce? Jeśli widzi, że to była patologia, to pamiętanie o tym mu nie zaszkodzi. Natomiast 'staranie się, żeby otym nie myśleć' wymaga pewnego wysiłku umysłowego. Czemu to ma służyć? Żeby 'chore' myśli nie wróciły? Przecież człowiek, który 'widzi swój popełniony logiczny błąd' jest wyczulony na to, żeby go nie popełniać dalej.
Drogi JaBaalu, po raz kolejny udowadniasz że nie rozumiesz choroby którą chcesz leczyć. Jeśli ktoś żyje i pracuje normalnie to NIGDY nie powinien wracać do chorobowych wspomnień, powinien trzymać się od tego jak najdalej.
Kiedyś wszedłem na fora o schizofrenii chcąc pomóc innym, pokazać że z tego paskudztwa można wyjść i żyć normalnie. Niestety, omal nie zakończyło się to moja tragedią i TY oraz wielu na tym forum (schizofrenia.info) wiedzą dlaczego.
Czemu to ma służyć? Żeby 'chore' myśli nie wróciły? Przecież człowiek, który 'widzi swój popełniony logiczny błąd' jest wyczulony na to, żeby go nie popełniać dalej
To co napisałeś wyżej jest tragiczne. TAK, aby nie popaść ponownie w szpony schizofrenii, ale Ty tego nigdy nie zrozumiesz ....
Pozdrawiam mam nadzieję że po raz ostatni: Ryszard\
P.S.
Więcej tam nie wejdę ...
Ryszard napisał:
Jeśli komuś udało się powrócić do normalnego życia tzn. pracuje, jest szczęśliwy i żyje normalnie, to powinien trzymać się z dala od wszelkich forów o schizofrenii bez względu na intelekt.
JaBaal napisał:
Hej! Cytat:
A to niby dlaczego? Oczywiście, 'chory' może się trymać na dystans do wszelkich rzeczy przypominających ten fakt, że przebył psychozę. Tylko, że jest pytnie PO CO? Czy po to, żeby zupełnie zapomnieć, wyrzucić z pamięci stam psychiczny, który kiedyś tam miał miejsce? Jeśli widzi, że to była patologia, to pamiętanie o tym mu nie zaszkodzi. Natomiast 'staranie się, żeby otym nie myśleć' wymaga pewnego wysiłku umysłowego. Czemu to ma służyć? Żeby 'chore' myśli nie wróciły? Przecież człowiek, który 'widzi swój popełniony logiczny błąd' jest wyczulony na to, żeby go nie popełniać dalej.
Drogi JaBaalu, po raz kolejny udowadniasz że nie rozumiesz choroby którą chcesz leczyć. Jeśli ktoś żyje i pracuje normalnie to NIGDY nie powinien wracać do chorobowych wspomnień, powinien trzymać się od tego jak najdalej.
Kiedyś wszedłem na fora o schizofrenii chcąc pomóc innym, pokazać że z tego paskudztwa można wyjść i żyć normalnie. Niestety, omal nie zakończyło się to moja tragedią i TY oraz wielu na tym forum (schizofrenia.info) wiedzą dlaczego.
Czemu to ma służyć? Żeby 'chore' myśli nie wróciły? Przecież człowiek, który 'widzi swój popełniony logiczny błąd' jest wyczulony na to, żeby go nie popełniać dalej
To co napisałeś wyżej jest tragiczne. TAK, aby nie popaść ponownie w szpony schizofrenii, ale Ty tego nigdy nie zrozumiesz ....
P.S.
Więcej tam nie wejdę ...
Re: Czy forum o schizo jest bezpieczne dla chorych w remisji
Drogi Ryszardzie.Ryszard pisze:Poruszyłem powyższy temat na schizo.info jako roberthu. Zarówno w tym temacie jak i tam JaBaal udowadnia, że zupełnie nie rozumie chorych na schizofrenię .....
Ryszard napisał:
JaBaal napisał:
Hej! Cytat:
P.S.
Więcej tam nie wejdę ...
Jeżeli JaBaal rozumiałby nie miałby z czego żyć.Na takich pogladach polega jego praca.Otłumaniać nas, czym popadamy głebiej on ma więcej pracy i więcej pieniążków. Jednak ja cały czas uważam,że on jest tam żeby ludzi "wkurzać", albo jest bardziej chory niż my.A wówczas niech zostanie mu odpuszczone bo nie wie co czyni.Mój psychiatra śmieje się z jego wypowiedzi.Każdorazowo przedrukowuje jego wypowiedzi i komentujemy.Powstaje śmiech!!!!!
Smutna świąteczna refleksja
Poznałem wielu wspaniałych psychiatrów, moja pierwsza ś.p. lekarka, mój obecny psychiatra, czy też mój krótki kontakt z prof. Bilikiewiczem.
Każdemu lekarzowi można łatwo udowodnić błąd w sztuce, nieodpowiednie leczenie, zapomniana chusta chirurgiczna w brzuchu pacjęta itp.
Niestety, psychiatra to jedyny lekarz któremu NIC nie można udowodnić, który bezkarnie może przeprowadzć eksperymenty na chorych na schizofrenię, wdrażać w życie swoje absurdalne teorie - przykłady powyżej.
Jest wielu psychiatrów przypadkowych, sam znam jednego który po skończonych studiach na wschodzie, wiedząc że niewiele umie został psychiatrą i myślę, że JaBaal do takich należy.
Dowodzą tego wyżej przedstawione moje polemiki z JaBaalem.
JaBaalu, przestań traktować chorych na schizofrenię, jak króliki doświadczalne !
Jeśli chory będący w remisji (JA, zdrowy od 12 lat człowiek !) twierdzi że udział w forum mu szkodzi, że chce skasować wszystkie swoje posty i wrócić do normalnego życia to SPEŁNIJ jego prośbę. Nie rób doświadczeń w stylu "nie zrobię tego bo chcę zobaczyć czy rzeczywiście zachoruje, czy rzeczywiście popełni samobójstwo". Szczytem chamstwa, jest tłumaczenie tego typu zachowania właściwościami TERAPEUTYCZNYMI odmowy.
Tego nikomu nie wolno robić !!!
Podobnie Aleksandra, główna odpowiedzialna za forum schizofrenia.info, młoda zarozumiała psycholog np. " Życzę Ci Ryszardzie abyś jak najdłużej pozostał jednostkowym przypadkiem" zupełnie nie rozumie chorych na schizofrenię, bo jak inaczej wytłumaczyć regulamin forum schizofrenii.info gdzie nie jest spełnione elementarne prawo chorego, prawo do skasowania wszystkich swoich postów w dowolnym momencie i wyniesienia sie z tego forum gdy uzna, że mu to szkodzi.
Pozdrawiam świątecznie wszystkich chorych i zdrowych mając nadzieję, że kiedyś zdrowi zrozumią chorych na schizofrenię: Ryszard
Każdemu lekarzowi można łatwo udowodnić błąd w sztuce, nieodpowiednie leczenie, zapomniana chusta chirurgiczna w brzuchu pacjęta itp.
Niestety, psychiatra to jedyny lekarz któremu NIC nie można udowodnić, który bezkarnie może przeprowadzć eksperymenty na chorych na schizofrenię, wdrażać w życie swoje absurdalne teorie - przykłady powyżej.
Jest wielu psychiatrów przypadkowych, sam znam jednego który po skończonych studiach na wschodzie, wiedząc że niewiele umie został psychiatrą i myślę, że JaBaal do takich należy.
Dowodzą tego wyżej przedstawione moje polemiki z JaBaalem.
JaBaalu, przestań traktować chorych na schizofrenię, jak króliki doświadczalne !
Jeśli chory będący w remisji (JA, zdrowy od 12 lat człowiek !) twierdzi że udział w forum mu szkodzi, że chce skasować wszystkie swoje posty i wrócić do normalnego życia to SPEŁNIJ jego prośbę. Nie rób doświadczeń w stylu "nie zrobię tego bo chcę zobaczyć czy rzeczywiście zachoruje, czy rzeczywiście popełni samobójstwo". Szczytem chamstwa, jest tłumaczenie tego typu zachowania właściwościami TERAPEUTYCZNYMI odmowy.
Tego nikomu nie wolno robić !!!
Podobnie Aleksandra, główna odpowiedzialna za forum schizofrenia.info, młoda zarozumiała psycholog np. " Życzę Ci Ryszardzie abyś jak najdłużej pozostał jednostkowym przypadkiem" zupełnie nie rozumie chorych na schizofrenię, bo jak inaczej wytłumaczyć regulamin forum schizofrenii.info gdzie nie jest spełnione elementarne prawo chorego, prawo do skasowania wszystkich swoich postów w dowolnym momencie i wyniesienia sie z tego forum gdy uzna, że mu to szkodzi.
Pozdrawiam świątecznie wszystkich chorych i zdrowych mając nadzieję, że kiedyś zdrowi zrozumią chorych na schizofrenię: Ryszard
Sytuacja hipotetyczna:
1.Osoba A choruje na schizofrenię.
2. Osoba B pisze na forum schizofrenia.info ostrą krytykę psychiatrów, leczenia, itd.
3. Osoba A czyta posty osoby B i nie podejmuje leczenia.
4. Osoba A pogrąża się w chorobie i decyduje się na ostateczne rozwiązanie.
Uważam, że moderatorzy powinni mieć prawo do usuwania "defetystycznych" postów.
Kategorycznie powinni też kasować posty osób, które sobie tego życzą
1.Osoba A choruje na schizofrenię.
2. Osoba B pisze na forum schizofrenia.info ostrą krytykę psychiatrów, leczenia, itd.
3. Osoba A czyta posty osoby B i nie podejmuje leczenia.
4. Osoba A pogrąża się w chorobie i decyduje się na ostateczne rozwiązanie.
Uważam, że moderatorzy powinni mieć prawo do usuwania "defetystycznych" postów.
Komunistyczny cenzor ?
Brawo, spróbuj coś napisać na schizofrenii.info a następnie zażądaj aby to skasowano. U nas możesz dowoli kasować wszystko co kiedykolwiek napisałeś. Może idź najpierw do nich .....recovery pisze: Uważam, że moderatorzy powinni mieć prawo do usuwania "defetystycznych" postów.
To co napisałem to smutne wnioski z całego tego tematu, to 100% prawda, czyżby była dla Ciebie bolesna. Dla mnie jest i nie zamierzam milczeć, o tym trzeba mówić głośno .... może kiedyś zdrowi coś z tego zrozumią ... Zobacz wyżej jak JaBaal znęcał się nade mną, kiedy usiłowałem wytłumaczyć mu, że chory w remisji musi mieć możliwość bezwarunkowego skasowania wszystkich swoich postów i ucieczki z forum o schizofrenii gdy uzna że mu to szkodzi, z jakim trudem wydusił na koniec "ja to rozumiem".
Tu prawie wszyscy maja swoich wspaniałych psychiatrów, Ja, Zbyszek, Wiktoria, Asik itp i rozumieja konieczność leczenia.
Nikt tu nie namawia chorych, aby się nie leczyli, wręcz przeciwnie - są wspaniali psychiatrzy i nie trudno ich znaleźć !
Prawie 100% chorych na schizofrenię nie rozumie w początkowej fazie choroby potrzeby leczenia uważając się za zdrowych, Zbyszek zrozumiał że jest chory po 10 latach, ja po 8 miesiącach - aby zrozumieć, że jest się chorym trzeba sięgnąć pewnego etapu choroby, gdy jest to oczywiste dla chorego.
Niektórzy na granicy schizofrenii przeżywają całe swoje życie uważając się za zdrowych (np. Miki - przepraszam Miki).
Mądrzejsi ludzie od Ciebie wymyślili brak przymusu leczenia, jeśli chory nie chce to ma prawo się nie leczyć - brawa dla nich !
Pozdrawiam wszystkich: Ryszard