jak starac sie o rente

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

jak starac sie o rente

Post autor: thelastSAMURAJ »

czesc ja choruje juz od 8 lat ale lecze sie dopiero od miesiaca napiszcie mi jak mozna sie starc o rente gdzie sie trzeba udac pozdrawiam trzymajcie sie papapap
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
Awatar użytkownika
misiek25
zaufany użytkownik

Post autor: misiek25 »

Cześć. Musisz iść do ZUSu i pobrać papiery.Z papierami do lekarza i lekarz wystawia Ci opinie ,oraz wypełniasz sama jakieś. Z tymi papierami spowrotem do ZUSu i czekasz na powiadomienie na komisje .A na komisji wszystko sie Rozstrzygnie.Niewiem ile masz lat i o jaką rente Ci chodzi,ale jeśli o rente socjalno (450 zł netto) to musisz mieć udokumentowane inwalictwo przed 18 rokem życia.Zreszto dużo jest napisane w necie wystarczy poszukać. Powodzenia pozdrawiam
skorpion :0)
Awatar użytkownika
thelastSAMURAJ
bywalec

czesc michal

Post autor: thelastSAMURAJ »

no czesc ja mam 25 lat i chcialbym rente zwiazan az choroba na schizofrenie dzieki za informacje no w sumie moge w necie poszukac dzieki pozdro
piszcie do mnie wszyscy na gg albo na meila pozdrawiam
Karakan
nadużywający
nadużywający

Post autor: Karakan »

Ja sie kfalifikuje na rente pod kazdym pozorem :lol: Ale *słowo niedozwolone* nie mam na nic papierów , jak sie bawić to sie bawić :lol: :lol: Nie chce nic od tego kraju jebanego . Są ludzie co dawali w łape 50 złotych i dostawali takie renty . Powodzenia Ci zycze
Ludzie przeżywają wzloty i upadki ja przeżywam upadki i pierdolnięcia .
ODPOWIEDZ

Wróć do „praca”