Trzeba każdą fantazję zrealizowaćcezary123 pisze:To trzeba uciekać aż na bezludną wyspę aby seks uprawiać?

Moderator: moderatorzy
Trzeba każdą fantazję zrealizowaćcezary123 pisze:To trzeba uciekać aż na bezludną wyspę aby seks uprawiać?
Haha!AntonPawlowicz pisze:Cezary, seks sie nigdy nie nudzitak to zostalo przez Pana Boga wymyslone
Tak, to byłoby wspaniałe.Petruccio pisze: Trzeba każdą fantazję zrealizowaćA na łonie natury szczególnie
Nie, ale uciekli w małżeństwo, a ja nie. Ja jestem przeterminowaną starą panną.cezary123 pisze:A Twoi rodzice uciekali na bezludną wyspę?
Ee tam, Wy sie nie znacie, nie ma to jak przytulne mieszkanko lub lesniczowka, przy kominku, posrod swiec, wokol zapach jodly i czerwonego winacezary123 pisze:Tak, to byłoby wspaniałe.Petruccio pisze: Trzeba każdą fantazję zrealizowaćA na łonie natury szczególnie
Weźmiemy ładne dziewczyny i wódka nie będzie potrzebna.AntonPawlowicz pisze:obstawal bym jednak za Syberia! Tam jest tez najtansza wodka!
Tak, wiem. Ale gorzej jak sie nie ma z kim.Zagubiona we mgle pisze: Bezimienny, seks jest dla ludzi.
To nie wiesz, ze wodka w starozytnosci byla winem nazywana wlasnie, a wino owe bylo tak mocne, iz moglo dzis uchodzic za wodke owocowa wlasnie typu Uzo greckieeN pisze:No to wino czy wódka? Wino może być, lecz chciałeś na Syberię po wódkę właśnie.
Najpierw sie zbrataja, a pozniej jednemu z drugim nakopajamal pisze:Ale przy wódce zawsze się zbratają.