Czy to jest nawrót?
Moderator: moderatorzy
Czy to jest nawrót?
Ostatnio mój facet znów bardziej okazuje zdenerwowanie i lęki. Odwołał podróż do mnie bo nie jest w stanie udźwignąć całego stresu z tym związanego. Czuję, że jest słabszy od kilku tygodni. Nie wiem jak mu pomóc. Nie wiem czy to jest nawrót, czy tylko tymczasowe pogorszenie się samopoczucia. Obiecuje ze juz nie zachoruje ale boję się ze straci nad tym kontrolę. Proszę zeby poszedł do lekarza, mówi ze moze pójdzie, a moze nie... Czy normalne są tego typu pogorszenia samopoczucia? Ciężko mi sie z nim teraz rozmawia, jest jakby zdezoriantowany i szybko się irytuje, mozna to nazwać małą paniką. Czy to jest symptom nawrotu, czy będzie lepiej???
Naprawdę liczę na jakieś porady
Pozdrawiam
Naprawdę liczę na jakieś porady
Pozdrawiam
Darius, myślę, że On się przestraszył odpowiedzialności jaką niesie ze sobą związek itd. ale skoro odwołał przyjazd do mnie, a twierdzi ze chciałby mnie zobaczyć i cieszy sie ze ja przyjezdzam (muszę z nim porozmawiać "na żywo"), to czy to nie znaczy że nie panuje nad swoim strachem? A może masz, rację, że to kryzys... w końcu nie jest łatwo być z kimś na odległość... W każdym razie dzwonił dziś o 24 i mówił że kocha... a moze tylko pijany był... nie wiem...
Pozdrawiam i dzięki, że moich durnych postów nie zostawiasz bez odpowiedzi :-)
Szczęśliwego Nowego Roku...
Pozdrawiam i dzięki, że moich durnych postów nie zostawiasz bez odpowiedzi :-)
Szczęśliwego Nowego Roku...
Demeter, tak jak napisałam jadę do niego w tym miesiącu. On bardzo przeprasza ze nie przyjedzie, czuję ze naprawde jest mu przykro. A ja dziś już kupiłam bilet, wylatuję 24-go. Oboje bardzo się cieszymy Problem w tym ze ja nie mogę za często jeżdzić bo pracuję, On nie pracuje więc w tej sytuacji jest mu niby łatwiej,,,
Pozdrawiam
Pozdrawiam