Konowały
Moderator: moderatorzy
Konowały
Denerwujący są Ci lekarze ! Grają takich mądrali doktor nauk medycznych pf xD :P a jak zrezygnowałem z uniwersytetu technologicznego to mówi że też by sobie nie poradził i że też nic nie rozumiał z fizyki xD ja bym im dał grzebienie i kazał małpy czesać
ale psychiatrzy to jeszcze nic ci od medycyny pracy albo z komisji zusowskich tych to tylko do pługa i ziemie orać xD siedzą w ciepłe stołki pierdzą
czy się stoi czy się leży 10000 się należy
a tak serio to nie wiem czy bym nie oglądał świata za kratek gdyby nie moja doktor ale i tak są denerwujący
Kto się zgadza
ale psychiatrzy to jeszcze nic ci od medycyny pracy albo z komisji zusowskich tych to tylko do pługa i ziemie orać xD siedzą w ciepłe stołki pierdzą
czy się stoi czy się leży 10000 się należy
a tak serio to nie wiem czy bym nie oglądał świata za kratek gdyby nie moja doktor ale i tak są denerwujący
Kto się zgadza
Re: Konowały
proponuje Ci, żebyś założył jeszcze z 10 wątków dzisiaj
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
przemyśle odpowiedź dam jutro xD
chcesz się droczyć maleńka :}
każdy wkład w to forum jest cenny tak jak każdy człowiek jest wartościowy
daje od siebie 100% doceń !
każdy wkład w to forum jest cenny tak jak każdy człowiek jest wartościowy
daje od siebie 100% doceń !
Nie można też uogólniać, można trafić na wartościowych lekarzy którzy są w stanie
pomóc. Zawsze można się przenieść do kogoś innego, jeśli aktualny Ci nie odpowiada
Chociaż co do lekarzy w ZUSie to inna historia... ale nie ma się co dziwić, jeśli dostają
dodatki za odmowę przyznania świadczeń.
pomóc. Zawsze można się przenieść do kogoś innego, jeśli aktualny Ci nie odpowiada
Chociaż co do lekarzy w ZUSie to inna historia... ale nie ma się co dziwić, jeśli dostają
dodatki za odmowę przyznania świadczeń.
- Roland89
- zaufany użytkownik
Bardo racja, ale przyznaj, że tytuł tematu jest extra, gdyż prawdziwi lekarze są na wymarciu . Stawiam na 10 % wartościowych lekarzy w Polsce !!! Reszta zawija sreberka .
Lekarze są bardziej przeświadczeni w swoich przekonaniach ode mnie .
Lekarze są bardziej przeświadczeni w swoich przekonaniach ode mnie .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
Leczenie psychiatryczne jest proste. Trudno tu o bycie konowałem raczej o czysta złośliwość patrz np przekraczanie dawek.