zeldox a senność po jedzeniu

ziprasidon

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Maser
zaufany użytkownik

zeldox a senność po jedzeniu

Post autor: Maser »

Witam,

Mam pytanie czy zna ktoś takie coś. Biorę zeldoxu 80mg wieczorem, i jeżeli przyjme z nim jedzenie to automatycznie więcej leku sie wchłania, ale co najgorsze z tego jest to że na drugi dzień nie moge się dobudzić. Pójść do pracy czy robienie czegokolwiek graniczy z niemożliwością.
Czy ma ktoś z was coś takiego??

Problem wydaje się pozornie łatwy do rozwiązania poprzez nie jedzenie ale niestety czasami gdy wracam z pracy w nocy tak mi się jeść chce że jest to niemożliwe

Pozdr
Maser
Fujikoo
zaufany użytkownik

Re: zeldox a senność po jedzeniu

Post autor: Fujikoo »

Tak, ja mam podobnie. Biorę 160 mg na noc. Lek przyjmuję razem z jedzeniem. Od wzięcia tabletek w ciągu godziny max dwóch zasypiam. Mimo, że śpię długo to rano czuję się senna, nie przytomna. Ale nie trwa to długo i tak mocno mi nie przeszkadza, bo studia rozpoczynam dopiero w październiku, a do tego czasu penie mi to przejdzie...
pali-kot
zarejestrowany użytkownik

Post autor: pali-kot »

Tak jest że jak się jak się zje coś to ogarnia wiesza senność,powiem tak - lek ten u mnie się nie sprawdził,byłem po nim senny i prawie codziennie się budziłem w nocy z niepokojem.Po odstawieniu i powrocie do poprzednich lekarstw objawy te ustąpiły.Miałem poza tym zawroty głowy i inne objawy uboczne.
agatcon
zaufany użytkownik

Post autor: agatcon »

Też zauważyłam, że po Zeldoxie i jedzeniu automatycznie się zasypia. U mnie rozwiązaniem jest branie leku wieczorem.
Awatar użytkownika
milcząca czarna mery
zaufany użytkownik

Post autor: milcząca czarna mery »

a ja biorąc zeldox, nie odczuwam w ogóle potrzeby snu. :( Spałam po tym leku tylko na początku, gdy zaczęłam go brać, ale senność minęła.
ODPOWIEDZ

Wróć do „zeldox”