zeldox a senność po jedzeniu
Moderator: moderatorzy
zeldox a senność po jedzeniu
Witam,
Mam pytanie czy zna ktoś takie coś. Biorę zeldoxu 80mg wieczorem, i jeżeli przyjme z nim jedzenie to automatycznie więcej leku sie wchłania, ale co najgorsze z tego jest to że na drugi dzień nie moge się dobudzić. Pójść do pracy czy robienie czegokolwiek graniczy z niemożliwością.
Czy ma ktoś z was coś takiego??
Problem wydaje się pozornie łatwy do rozwiązania poprzez nie jedzenie ale niestety czasami gdy wracam z pracy w nocy tak mi się jeść chce że jest to niemożliwe
Pozdr
Maser
Mam pytanie czy zna ktoś takie coś. Biorę zeldoxu 80mg wieczorem, i jeżeli przyjme z nim jedzenie to automatycznie więcej leku sie wchłania, ale co najgorsze z tego jest to że na drugi dzień nie moge się dobudzić. Pójść do pracy czy robienie czegokolwiek graniczy z niemożliwością.
Czy ma ktoś z was coś takiego??
Problem wydaje się pozornie łatwy do rozwiązania poprzez nie jedzenie ale niestety czasami gdy wracam z pracy w nocy tak mi się jeść chce że jest to niemożliwe
Pozdr
Maser
Re: zeldox a senność po jedzeniu
Tak, ja mam podobnie. Biorę 160 mg na noc. Lek przyjmuję razem z jedzeniem. Od wzięcia tabletek w ciągu godziny max dwóch zasypiam. Mimo, że śpię długo to rano czuję się senna, nie przytomna. Ale nie trwa to długo i tak mocno mi nie przeszkadza, bo studia rozpoczynam dopiero w październiku, a do tego czasu penie mi to przejdzie...
Tak jest że jak się jak się zje coś to ogarnia wiesza senność,powiem tak - lek ten u mnie się nie sprawdził,byłem po nim senny i prawie codziennie się budziłem w nocy z niepokojem.Po odstawieniu i powrocie do poprzednich lekarstw objawy te ustąpiły.Miałem poza tym zawroty głowy i inne objawy uboczne.
Też zauważyłam, że po Zeldoxie i jedzeniu automatycznie się zasypia. U mnie rozwiązaniem jest branie leku wieczorem.
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
a ja biorąc zeldox, nie odczuwam w ogóle potrzeby snu. Spałam po tym leku tylko na początku, gdy zaczęłam go brać, ale senność minęła.