Czy chory..........

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

Gość

Czy chory..........

Post autor: Gość »

Czy schizofrenik, który widzi same przeciwności w swoim życiu,jest w stanie popełnić zbiorowe samobójstwo?Czy powinien trzymać się swojego postanowienia "TYLKO JA"dlaczego inni?
sheena
bywalec

Post autor: sheena »

Dziwne pyt.. Schiozfrenik oprocz schizofrenii musi miec takze niesamowita charyzme, moc perswazji i duza wyobraznie aby wymyslic wiarygodny powod dla ktorego grupa ludzi mialaby sie zabic, chyba ze znalazlby innych schizofrenikow "widzacych same przeciwnosci w zyciu" to sprawa bylaby prostsza ;]
Czy powinien trzymać się swojego postanowienia "TYLKO JA"dlaczego inni?
A niech sie trzyma tego co mu sie podoba, oczekujesz ze bedziemy podawac argumenty za/przeciw indywidualnym i za/przeciw zbiorowym samobojstwem?
Jak juz pytasz co schizofrenik powinien to powiem ze jedyna rzecza ktora powinien jest podjecie leczenia.
I may be schizophrenic, but at least I have each other
Gość

To nie chodzi,żeby grupa chorych popełniła samobójstwo.Tylko chory zatruł, lub wysadził cały dom.Czy jeżeli następują tego typu głosy czy można sie takiego zachowania spodziewać?
sheena
bywalec

To nie chodzi,żeby grupa chorych popełniła samobójstwo.Tylko chory zatruł, lub wysadził cały dom.Czy jeżeli następują tego typu głosy czy można sie takiego zachowania spodziewać?
Czy moge prosic abys bardziej prezycowal swoje pytania?
"Tego typu glosy" ze chce dokonac masowego mordu wysadzjac dom lub trujac ludzi? :>
Swoja droga to po schizofreniku mozna sie chyba wiele rzeczy spodziewac, czyz nie?
Gość

Może Ci sheena mam jeszcze opisać jak wylecieć możecie w powietrze. Jeżeli nie rozumiesz pytań na stronach schizofrenii.Co tutaj robisz?

-------------
uwaga administratora: pytanie co kto tu robi jest nie na temat, osobisty atak, zwykle przesuwamy do niechcianych !
Awatar użytkownika
Ryszard
zaufany użytkownik

Post autor: Ryszard »

sheena pisze:
Swoja droga to po schizofreniku mozna sie chyba wiele rzeczy spodziewac, czyz nie?
Można się spodziewać WSZYSTKIEGO .... po zdrowych ludziach też - morderstwa, napady, rozboje, gwałty, pedofile ....
Niektórzy ze "zdrowych" są dużo groźniejsi od wszystkich schizofreników razem wziętych ... Hitler, Stalin ...
Jeśli chcesz to zrobić, to zrób TO sam, bo mimo wszystko świat jest piękny dla zdecydowanej większości ludzi ... gdyby było inaczej, to to juz dawno nie byłoby życia na ziemi. A może nie rób TEGO, może wyzdrowiejesz i będziesz szczęśliwy ... wielu tego doświadczyło.
sheena
bywalec

Może Ci sheena mam jeszcze opisać jak wylecieć możecie w powietrze. Jeżeli nie rozumiesz pytań na stronach schizofrenii.Co tutaj robisz?
Podziwiam niebywala elokwencje i zdolnosc logicznego formulowania mysli coponiektorych =D
ania
zarejestrowany użytkownik

Post autor: ania »

cóż to sheena, przestały cię już gwałcić ufoludki,jak kiedyś pisałaś?co?
sheena
bywalec

Wiesz Aniu, prawde mowiac to nie wiem. Ale dzieki za troske ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”