recepty bez refundacji
Moderator: moderatorzy
- what_a_feeling
- bywalec
Re: recepty bez refundacji
Ja jestem ciekaw co zrobią osoby, które są na Abilify, Serdoleckie czy Zypsili - przecież to są bardzo drogie leki.
Niezbyt ciekawa sytuacja, mnie akurat nie dotknie specjalnie bo ja i tak wykupuję 100% - owy rispolept, to wychodzi jakies 20 zł za paczkę, więc nie jest źle, ale innym nie zadzroszczę. Ciekawe swoją drogą jak długo ten strajk będzie trwał, być może szybko się zakończy.
Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
- KAMELEON
- zaufany użytkownik
http://www.kurierlubelski.pl/artykul/60 ... ,id,t.html
kurde ja jestem na abilify,nie usmiecha mi sie placic 400 pare zlotych za opakowanie,moze pojde do lekarki zeby mi wypisała recepte jeszcze przed 1 licpa
kurde ja jestem na abilify,nie usmiecha mi sie placic 400 pare zlotych za opakowanie,moze pojde do lekarki zeby mi wypisała recepte jeszcze przed 1 licpa
"...Charakter niespokojny,niepokorny,trudny,chociaż nie ciągnie się za nim
aż siedem grzechów głównych...."
aż siedem grzechów głównych...."
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Ja biorę Zipradon- odpowiednik Zypsilli (która teraz nie jest refundowana), ale jestem spokojna. Moja lekarka nigdy nie brała udziału w strajkach i bojkotach - jest odpowiedzialna za swoich pacjentów i nigdy nie zostawiła ich bez pomocy.daylight pisze:Ja jestem ciekaw co zrobią osoby, które są na Abilify, Serdoleckie czy Zypsili - przecież to są bardzo drogie leki.
Tak powinni postąpić rozsądni lekarze. Niech sobie wybiorą inną formę protestu - strajk włoski, itp. Nie powinno to uderzać w pacjentów z chorobami przewlekłymi.
Pozdrawiam.m.
-
- zaufany użytkownik
jak solian nie bedzie refundowany to bede mogl sie martwic. a teraz jest luz, bo solian 200mg po 3,20zl.