Zapchany nos

kwetiapina, ketilept, ketipinor, seroquel

Moderator: moderatorzy

seba2475
zarejestrowany użytkownik

Zapchany nos

Post autor: seba2475 »

Cześć!!

Ja też miałem zapchany nos po ketrelu, brałem 400mg wieczorem i 200mg rano. Poszedłem do laryngologa w sprawie wody w uszach, a on do mnie "co pan tak przez nos mówi" i wysłał mnie na badania. Na badaniach wkładali mi kamerę do nosa i okazało się że wszystko jest dobrze, ominęła mnie operacja nosa. Po prostu po ketrelu tak jest. Mnie ta dawka 200mg rano tak robiła, że miałem zatkany nos, oprócz tego nie mogłem normalnie rozmawiać tylko bełkotałem coś. Poprosiłem lekarza o zmniejszenie dawki, powiedziałem co mi jest, że mam zatkany nos, że jestem senny w ciągu dnia i że bełkoczę rano. Odstawił mi te 200mg rano i jak ręką odjął. Także do wszystkich jeśli macie zapchany nos, poproście lekarza o zmniejszenie dawki i powinno ustąpić.

Tak jak inni też miałem momenty przed snem, że zaraz się uduszę, że już umieram, że organizm wybudził mnie przed śmiercią w ostatniej chwili i rzucam się w łóżku w obronie przed śmiercią. Jeszcze te smarkanie w chusteczkę o tu nic nie idzie, wciąganie powietrza nosem i wypuszczanie, wszystko to minęło po zmniejszeniu dawki

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „ketrel”