Ośrodki godne polecenia
Moderator: moderatorzy
Ośrodki godne polecenia
Chciałabym poprosić o informację, które Ośrodki waszym zdaniem są godne polecenia ( mam tu na mysli przede wszystkim: trafną diagnozę i dobrane leczenie) - szczególnie zależy mi na oddziałach młodzieżowych. Dziekuje
-
- zaufany użytkownik
Re: Ośrodki godne polecenia
w kielcach na kusocińskiego polecam szpitalik psychiatryczny i dla dorosłych i dla dzieci tylko żecz jasna oddzielnie... hihi... dobry szpital byłem tam polecam ale tylko z rewiru przyjmują niestety...heh szkoda
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
ktoś leczył sie we Wrocławiu albo Krakowie?
W Krakowie niektórzy sobie bardzo chwalą Oddział Psychiatryczny - Rehabilitacyjny I - 7B Szpitala im. Babińskiego, ale osobiście zupełnie nie wiem, jak tam trafić, bo normalnie przez Izbę Przyjęć można trafić do jakiegoś zupełnie nieciekawego oddziału.
Poza tym szpital Babińskiego formalnie jest w granicach Krakowa, ale w rzeczywistości jedzie się tam "przez pola i lasy"...
Dobrą opinię ma Klinika Psychiatryczna CM UJ, ale tam też chyba trudno trafić. Klinika jest chyba mniej apodyktyczna, jeśli chodzi o przykre dla chorego metody leczenia i bardziej zorientowana na pacjenta młodzieżowego... Kolejną zaletą Kliniki jest lokalizacja w centrum miasta...
Poza tym szpital Babińskiego formalnie jest w granicach Krakowa, ale w rzeczywistości jedzie się tam "przez pola i lasy"...
Dobrą opinię ma Klinika Psychiatryczna CM UJ, ale tam też chyba trudno trafić. Klinika jest chyba mniej apodyktyczna, jeśli chodzi o przykre dla chorego metody leczenia i bardziej zorientowana na pacjenta młodzieżowego... Kolejną zaletą Kliniki jest lokalizacja w centrum miasta...
Ja byłam w Krakowie na klinice zarówno na oddziale młodzieżowym, jak i dla dorosłych. Polecam, gdyż nie stosują tam za bardzo krępacji w pasy i oferują jakieś aktywności w ciągu dnia. W Kobierzynie byłam dwa razy i źle pobyty wspominam (ale to może zależy od oddz. na które trafiłam).
No more death