psycholog/psychiatra Warszawa
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
psycholog/psychiatra Warszawa
Czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś dobrego psychologa lub psychiatrę w Warszawie.Dzięki za odp.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 5791432
Re: psycholog/psychiatra Warszawa
Dla pełnoletnich polecam Medicenter i dr Jaworską (chodzę do niej i uważam, że jest wspaniała ).
Dla osób przed 18 mogę polecić Dzielną 7 i dr Okrase (o ile jeszcze tam pracuje).
Dla osób przed 18 mogę polecić Dzielną 7 i dr Okrase (o ile jeszcze tam pracuje).
-
A ile kosztuje wizyta u tej dr Jaworskiej ?Azash1349 pisze:Dla pełnoletnich polecam Medicenter i dr Jaworską (chodzę do niej i uważam, że jest wspaniała ).
-
- zaufany użytkownik
Na NFZ za darmo, prywatnie 100 zł.
-
Właśnie weszłam na stronkę tej przychodni ,jak się na NFZ to trzeba tylko dowód ubezpieczenia przedstawić ?Ja mam firmę np.czyli muszę pokazać dowód wpłaty z zusu ?Azash1349 pisze:Na NFZ za darmo, prywatnie 100 zł.
-
- zaufany użytkownik
Tak, dowód wpłaty.
Może być nawet wydruk ostatnij wpłaty z banku lub karta rencisty jeśli się posiada.
No i dowód osobisty
Może być nawet wydruk ostatnij wpłaty z banku lub karta rencisty jeśli się posiada.
No i dowód osobisty
-
O To super dzięki wielkie za bardzo przydatne infoAzash1349 pisze:Tak, dowód wpłaty.
No i dowód osobisty
-
- zaufany użytkownik
Proszę bardzo
gdzie jest ten medicenter???? i ta lekarka????
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
nie mieszkam w Warszawie
Ostatnio zmieniony ndz lip 20, 2014 2:49 pm przez AMerei, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Marek Aureliusz.
Tu na forum jest jeden psychologiczny niby ekspert z wawy nik: Piotr Gumienny co reklamuje że się zna, ze ma podejście i takie tam, a na hasło evot jest darmowa kawa i czekolada znaczy jakaś zniżka procentowa. Tak że warto dać chłopakowi szanse by się wykazał, a być może potrafi czynić cuda
-
- zaufany użytkownik
MediCenter w Warszawie jest na Wołoskiej 88.
Jutro idę do drugiego lekarza dr Bartczaka (dr Jaworska niema terminów ;( )
Jutro idę do drugiego lekarza dr Bartczaka (dr Jaworska niema terminów ;( )
umrę ze śmiechuErtis pisze: Tak że warto dać chłopakowi szanse by się wykazał, a być może potrafi czynić cuda
Jakiś uraz?River pisze:umrę ze śmiechuErtis pisze: Tak że warto dać chłopakowi szanse by się wykazał, a być może potrafi czynić cuda
Zapraszam do rozmowy na czacie.
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Kawa lura, a czekolada niedobra.dan pisze:Jakiś uraz?River pisze:umrę ze śmiechuErtis pisze: Tak że warto dać chłopakowi szanse by się wykazał, a być może potrafi czynić cuda
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Jeśli ktoś decyduje się na uzyskanie porady psychologicznej, zawsze należy wcześniej sprawdzić kwalifikacje i doświadczenie zawodowe osoby świadczącej tego typu usługi.
Ja ostatnio zgłosiłam się do kolektywu Psychologgia do Krzysztofa Zalewskiego. Jestem bardzo zadowolona z tej usługi. Po około 6 sesjach zaczęłam sama już sobie radzić z problemem więc przestałam potrzebować usług,i ale polecam wszystkim potrzebującym.
Ja ostatnio zgłosiłam się do kolektywu Psychologgia do Krzysztofa Zalewskiego. Jestem bardzo zadowolona z tej usługi. Po około 6 sesjach zaczęłam sama już sobie radzić z problemem więc przestałam potrzebować usług,i ale polecam wszystkim potrzebującym.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Ja też nie jestem warszawiakiem. Ja moge polecić psychologa albo psychiatre z Łodzi jakby ktoś chciał. Ale swoją drogą dobrze że się informujemy o lokalnych psychologach czy lekarzach. Mniejsza szansa że się trafi na znachorów.