KLOZAPOL - zażycie leku przez osobę zdrową
Moderator: moderatorzy
KLOZAPOL - zażycie leku przez osobę zdrową
Witam
Jakie sa objawy zażycia KLOZAPOLU poprzez osobę zdrową.
Kiedy lek u takiej osoby zaczyna działać, jak działanie takiego leku się objawia i czy są skutki uboczne.
Jeśli jest konieczność zabrania takiej osoby do szpitala to na jak długo.
Bardzo prosze o odpowiedź o ile ktoś z Państwa spotkał się już z takim przypadkiem.
Jakie sa objawy zażycia KLOZAPOLU poprzez osobę zdrową.
Kiedy lek u takiej osoby zaczyna działać, jak działanie takiego leku się objawia i czy są skutki uboczne.
Jeśli jest konieczność zabrania takiej osoby do szpitala to na jak długo.
Bardzo prosze o odpowiedź o ile ktoś z Państwa spotkał się już z takim przypadkiem.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Re: KLOZAPOL - zażycie leku przez osobę zdrową
He... Pytanie jakby wzięte żywcem z hyperreala. Ostatnio czytałem na tym forum dla narkomanów jak to gościu przywalił sobie 100 klozapolu a potem drugą 100 mg. Pisze że czuł się "rewelacyjnie"...
Kiedyś w nocy obudził mnie ból głowy, miałam wtedy zapalenie zatok, doczłapałam do kuchni i po ciemku wymacałam tabletki-łyknęłam Klozapol(setkę)
Jak zobaczyłam, że to Klozapol wybudziłam się od razu, po 20 minutach tak zdrętwiały mi nogi, że czułam jakby mi kolana w drugą stronę miały wygiąć, nie mogłam złapać równowagi, na czworakach szłam do łazienki.
Rano czułam się jeszcze trochę dziwnie, nogi mnie nie niosły tak jakbym chciała.
Głupia "przygoda"
Jak zobaczyłam, że to Klozapol wybudziłam się od razu, po 20 minutach tak zdrętwiały mi nogi, że czułam jakby mi kolana w drugą stronę miały wygiąć, nie mogłam złapać równowagi, na czworakach szłam do łazienki.
Rano czułam się jeszcze trochę dziwnie, nogi mnie nie niosły tak jakbym chciała.
Głupia "przygoda"
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Zażycie od razu 100 mg klozapolu może się skończyć bardzo żle czasami nawet śmiercią.
Całe szczęście nic mi się nie stało, od tego czasu mamy ściśle oddzielone w domu leki.
znalezc wrazenia? ale dlaczego po lekach,jeszcze tak silnych
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Zycie nie czeka na nikogo.