.
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: Czyżby zabójstwo Madzi z religią w tle?
Przypominam, że to nie było zabójstwo, tylko nieszczęśliwy wypadek. Nie upodabniaj się do hien internetowych, które już skazały Katarzynę W., matkę Madzi, na śmierć.siligarf pisze: Czy na zabójstwo Madzi mogła mieć wpływ religijność jej matki?
Pozdrawiam.m.
.
Ostatnio zmieniony pt lut 10, 2012 8:58 pm przez ______X, łącznie zmieniany 3 razy.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Na razie prokuratura nie zmieniła zarzutu. Katarzyna W. została zatrzymana pod zarzutem nieumyślnego spowodowania śmierci.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
.
Ostatnio zmieniony pt lut 10, 2012 8:58 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy pretekst by dołożyć KK i zalobbować za aborcją jest dobry.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Nie widziałam tego w telewizji, więc trudno mi coś na ten temat powiedzieć. Jeśli było tak, jak piszesz, to wina mediów - podają nierzetelne informacje.siligarf pisze: Więc uległem manipulacji?
Prokuratura, po sekcji zwłok małej Madzi, twierdzi, że nie ma podstaw do zmian zarzutu dla Katarzyny W.
Pozdrawiam.m.