Widziałem Zbyszka 10.09 w telewizji
Moderator: moderatorzy
Widziałem Zbyszka 10.09 w telewizji
To był dzień solidarności ze schizofrenikami.Zbyszek poważny starszy Pan przemawiał w TVP na programie 1 pod koniec wiadomości.Pochwalił się że choroba zanim zaczoł się leczyć trwała u niego 10 lat i że jest informatykiem.ładne żeczy , ja jakbym miał wytrzymać 10 lat bez leków to nie wiem jak bym skończył.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: Widziałem Zbyszka 10.09 w telewizji
ależ ja wcale nie wytrzymałem !fotex pisze:ja jakbym miał wytrzymać 10 lat bez leków to ...
spałem czasami na ławce w parku, może to coś wyjaśni
- Szukający prawdy
- bywalec
Zbysiu jestem pełen podziwu. Ja osobiście nie biorę leków odkąd zdiagnozowali u mnie schizofrenię. Tylko przeciwdepresanty. Wiem że silna wola i chęc walki mogą zdziałac cuda, sam od 6 lat doświadczyłem wielu psycjoz lecz powiedziałem sobie że pewne żeczy muszą byc bo nie sposób wytłumaczyć np. życia powstałego w obrębie dzisiejszych możliwości technologicznych. Chyba że ludzkość się myli i jesteśmy w centrum wszechświata. ale to już spekulacje.
W przedziale miedzy energią a materią są zawarte wszystkie możliwe konfiguracje rzeczywistości. Szukający prawdy
bez jaj, Zbyszek chyba uważa się za psychiatę - poczytaj forum, on się rzekomo przyznaje do choroby, ale czy tak jest rzeczywiście, czy zdrowie to bezkrytyczna wiara w psychiatrówDarius pisze:Też widziałem Zbyszka i podziwiam Go, że tak otwarcie przyznaje się do choroby i o niej mówi
Zbyszek jest chory - to prawda, ale i bezczelny i bardzo ograniczony
no właśnie z tą równością u Zbyszka nie zawsze jest jak należy Zbyszek oczywiście zawsze może się poprawić ... i powinienCo wy chcecie od Zbyszka to równy chłop.
nic mi do wyboru Zbyszka, chce się uważać za chorego - jego sprawa, ale niech nie rozgłasza faszystowskich poglądów psychiatrów jako czegoś więcej niż jego prywatna opinia oparta na wierze w psychiatrów, bo wówczas przyczynia się do tego, że niektórym pozostaje "wyjadać resztki jedzenia pozostawione na chodniku" ...A ktoś z was miał ochotę wyjadać resztki jedzenia pozostawione na chodniku bo ja kiedyś tak.
http://schizofrenia.evot.org/viewtopic. ... 1&start=60
Zbyszek powinien zrozumieć kiedyś, że:
teza ... argumenty(różne od tezy) ...
a nie tak jak ma to zwyczaj robić Zbyszek
teza ... argumenty=teza
Zbyszek powinien zrozumieć kiedyś, że:
teza ... argumenty(różne od tezy) ...
a nie tak jak ma to zwyczaj robić Zbyszek
teza ... argumenty=teza