Dlaczego POlacy tak mało strajkują?
Moderator: moderatorzy
-
- zbanowany
- Kontakt:
Dlaczego POlacy tak mało strajkują?
Czy to oznacza, że mamy już dobrobyt i "świetny kraj"? Extra-super-mega państwo nasze wymarzone?
Jestem komputerem atari! Moja moc obliczeniowa słaba bom już stary i dyskalkulik! Kasety to było coś! Olewam dyskietki i płyty CD, DVD czy Blu-ray!
<< R A T I C U S >> [[ S I M I A N ]]
Wife bimbo, husband redneck and our son bubba! gg 5473221
-
- zbanowany
- Kontakt:
Re: Dlaczego POlacy tak mało strajkują?
To kto w końcu ten kraj zniszczył, bo już nie wiem? Tak patrzę, że Ci zdrowi, mobilniejsi, zaradniejsi, mądrzejsi i cwańsi wybyli z kraju! K00rwa! ja też chcę tak jak oni do normalnego kraju wyjechać żyć!
Jestem komputerem atari! Moja moc obliczeniowa słaba bom już stary i dyskalkulik! Kasety to było coś! Olewam dyskietki i płyty CD, DVD czy Blu-ray!
Niemcy na spółę z Rosjanami. Gdyby nie oni, to mielibyśmy teraz przyjemny dobrobyt. Tuż przed II WŚ żyło się w Polsce relatywnie dobrze.atari pisze:To kto w końcu ten kraj zniszczył, bo już nie wiem?
Uważam, że obie te nacje powinny Polakom zapłacić coś w rodzaju odszkodowania. Za sam gruz z Warszawy i innych miast już trochę by tego wyszło. A jeszcze grabieże, straty historyczne, moralne, narodowy uraz psychiczny
Zapraszam do rozmowy na czacie.
Niestety masz rację. No ale pomarzyć zawsze możnasalydus pisze:Mrzonki, mrzonki!
Zapraszam do rozmowy na czacie.
-
- zbanowany
- Kontakt:
Niemcy na spółę z Rosjanami. Gdyby nie oni, to mielibyśmy teraz przyjemny dobrobyt. Tuż przed II WŚ żyło się w Polsce relatywnie dobrze.dan pisze:[quote="atari"To kto w końcu ten kraj zniszczył, bo już nie wiem?
Uważam, że obie te nacje powinny Polakom zapłacić coś w rodzaju odszkodowania. Za sam gruz z Warszawy i innych miast już trochę by tego wyszło. A jeszcze grabieże, straty historyczne, moralne, narodowy uraz psychiczny [/quote]
Tak samo Aborygenom Anglosasi z UK czy Australijczycy powinni bulić jak Amerykanie z USA czy znowóż anglosasi z UK dla Indian za zniszczenie ich! Czysty racjonalizm! Nie ma jakiegoś sądu światowego by to rozstrzygnął? Skorumpowane to wszystko i zaprzedane pieniądzom! Najwięksi cwaniacy zawsze wychodzą najlepiej z tego wszystkiego! Taka prawda gorzka o gatunku ludzkim! najgorszym stworzeniu na tej planecie czy we wszechświecie! O ile nasa nie wie, że planet podobnych ziemi naszej, może być nieskończenie wiele z istniejących na nich życiach! Naukowcy jak zawsze to odkryją po czasie, gdy już wszyscy wiedza na prosty rozum . . .
Demontaż tego systemu zaczął się już w 17-stym wieku lub nawet wcześniej, zależy jak patrzeć na te sprawy. Tutaj szukaj genezy. Co do współcześnie żyjącej mieszaniny ludów i narodów w III RP, dawnej Polsce - zdemoralizował ich stan wojenny, i zamiłowanie do stanu wojennego zostało 51% ankietowanym, jeśli wierzyć onetom czy innym tego typu tubom
To miejsce, ten kraj, moja przecież Ojczyzna jest już cmentarzem, więzieniem bez ścian, jak to określili jeszcze wtedy, gdy w szkołach uczono o totalitaryzmie i jego genezie - a było to już bardziej drzewiej niż teraz. Za szczęśliwej wyspy ala' PO w szkołach o genezie totalitaryzmu uczyć nie wolno, stąd wycofaniu kilku lektur z kanonu.
Generalnie Polacy strajkują mało, bo 7 milionów najbardziej aktywnej części społeczeństwa emigrowało. Drugie tyle lub nawet więcej zostało zamordowanych w latach 1939 - 1956 przez różne reżimy totalitarne wywodzące się spod ręki znanego rzeźbiarza tychże - papy Rotszylda. Obeznani wiedzą, o co chodzi - nieobeznani - cóż - zostaje Wam google ewentualnie własne ego i pokłady tak zwanej zbiorowej nieświadomości.
To miejsce, ten kraj, moja przecież Ojczyzna jest już cmentarzem, więzieniem bez ścian, jak to określili jeszcze wtedy, gdy w szkołach uczono o totalitaryzmie i jego genezie - a było to już bardziej drzewiej niż teraz. Za szczęśliwej wyspy ala' PO w szkołach o genezie totalitaryzmu uczyć nie wolno, stąd wycofaniu kilku lektur z kanonu.
Generalnie Polacy strajkują mało, bo 7 milionów najbardziej aktywnej części społeczeństwa emigrowało. Drugie tyle lub nawet więcej zostało zamordowanych w latach 1939 - 1956 przez różne reżimy totalitarne wywodzące się spod ręki znanego rzeźbiarza tychże - papy Rotszylda. Obeznani wiedzą, o co chodzi - nieobeznani - cóż - zostaje Wam google ewentualnie własne ego i pokłady tak zwanej zbiorowej nieświadomości.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Twoje ego i pokłady czego?CoDeen pisze:własne ego
(daj linka, obejrzę zanim mi Ketrel wskoczy)
gówno w proszku na kijoszku
Zjedz kertel czy inny haloperidol i idź spać. Jesteś tutaj miejscowym celebrity - chyba się nie polubimy. Czemu nie śpisz o tej porze? Chorzy powinni już dawno spać po wzięciu lekarstw - grzecznie do łóżka!
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Jestem za lekami i męką ludzi w szpitalach, a czemu mnie tak kojarzysz?CoDeen pisze:Jesteś tutaj miejscowym celebrity - chyba się nie polubimy.
Ja jestem za wolnością i wolnym wyborem - jestem w duszy anarchistą i dla mnie wolnością nie są żadne systemy polityczne ani ich pochodne. Nie widzę w takim czymś możliwości realizacji samego siebie - a dlaczego, bo wszystkie systemy to samo oferują i do tego samego się sprowadzają.
Jestem też za tym, aby znany mi przypadek człowieka torturowanego w dolnośląskim szpitalu mógł wrócić z azylu politycznego w Niemczech i zacząć studia w Polsce, przerwane przez wyrok który zapadł gdzieś "na górze" (typu: zróbmy z niego wariata).
Jestem też przeciwko temu, by w szpitalach psychiatrycznych torturowano ludzi bądź ich mordowano ze względów stricte politycznych. Chyba nietrudno się ze mną nie zgodzić? Wierz mi lub nie, ale znam takie przypadki, które opisuję - z różnych kanałów informacji bądź znajomości.
Jestem też za tym, aby znany mi przypadek człowieka torturowanego w dolnośląskim szpitalu mógł wrócić z azylu politycznego w Niemczech i zacząć studia w Polsce, przerwane przez wyrok który zapadł gdzieś "na górze" (typu: zróbmy z niego wariata).
Jestem też przeciwko temu, by w szpitalach psychiatrycznych torturowano ludzi bądź ich mordowano ze względów stricte politycznych. Chyba nietrudno się ze mną nie zgodzić? Wierz mi lub nie, ale znam takie przypadki, które opisuję - z różnych kanałów informacji bądź znajomości.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
Mnie trudno.CoDeen pisze:Chyba nietrudno się ze mną nie zgodzić?
Napisz co to P.-Lab i daj link do filmu (z polskimi napisami) o tym kim są Rotschildowie.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
OK. Straciłeś swoją szansę na to żebym poznał kim są Rotschildowie, miłą wymianę zdań, a może nawet wielką przyjaźń. Idę spać. Dobranoc.
Coś Ty taki pytalski? Wymieniliśmy się fakju, więc naraziówa.
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
CoDeenowi chyba chodzi o sterowanie największymi światowymi konfliktami i o wspomaganie obu stron.Resztę sobie dośpiewaj bo każdy tą mantrę zna.Mi to wisi.Nie walczę o zbawianie świata tylko o zbawienie siebie.Co do tematu wątku to Polacy po prostu pogrążeni są w zbiorowym śnie,iluzji,o wiele większej niż inne społeczeństwa.Takie jest moje zdanie.Ich próg reagowania na wciskanie im głupoty jest bardzo niski.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU