W jakim państwie chcielibyście żyć?
Moderator: moderatorzy
-
- zbanowany
- Kontakt:
W jakim państwie chcielibyście żyć?
Mi się marzy Hollandia albo Skandynawia, a najlepiej Norwegia! Niechciałbym żyć w United Kingdom czy USA albo w Niemczech! Japonia ma za dużo niebezpieczeństw, a Polska jest bez przyszłości! Wegetację tutaj mam i na mieszkanie mnie nie stać, auto czy prawo jazdy! Muszę stą d uciekać i nigdy nie wracać, bo nie mam po co oraz mam dość tej patologii durnej i śmiesznej! Chcę żyć jak normalny człowiek!
Jestem komputerem atari! Moja moc obliczeniowa słaba bom już stary i dyskalkulik! Kasety to było coś! Olewam dyskietki i płyty CD, DVD czy Blu-ray!
<< R A T I C U S >> [[ S I M I A N ]]
Wife bimbo, husband redneck and our son bubba! gg 5473221
<< R A T I C U S >> [[ S I M I A N ]]
Wife bimbo, husband redneck and our son bubba! gg 5473221
Re: W jakim państwie chcielibyście żyć?
Gdybym miał wyemigrowć podobnie jak Ty wybralbym Skandynawie: Norwegie lub Szwecje.
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
- tesknota za umyslem
- bywalec
Wyspy Wielkanocne! Tam podobno codziennie mają Wielkanoc!atari pisze:Mi się marzy Hollandia albo Skandynawia, a najlepiej Norwegia!
Patologia, śmiesznością i wypatrzeniem jest to, że bycie normalnym nie oznacza, że ktoś jest normalny.atari pisze: mam dość tej patologii durnej i śmiesznej! Chcę żyć jak normalny człowiek!
Takie zbiorowe szaleństwo. Czy jakoś tak.
bazgram swoje litery warte zeru.
Missisipi
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Generalnie w Polsce jest ok.W porównaniu do innych krajów to kraj względej wolności.Taka Holandia czy UK ze swoim Big Brotherem - wszechobecnym monitoringiem.W Polsce to też się zmienia ale daleko nam do tych krajów.Mamy jeszcze lasy do których każdy może wejść co w wielu innych państwach jest rzadkością.A jeśli już to nie w takiej formie.Dlatego jak będę chcieli to zmieniać to trzeba prostestować!Może w Nowej Fundlandii mógłbym mieszkać.Wszędzie tam gdzie nie jest zbyt ciepło.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Chciałbym żyć w wolnej, zdekomunizowanej Polsce, gdzie każdej jesieni z drzew masowo spadałyby niedobitki czerwonej hołoty.