...
Moderator: moderatorzy
- what_a_feeling
- bywalec
...
.......................
Ostatnio zmieniony pt lis 25, 2011 11:41 am przez what_a_feeling, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Matka jest przeciwniczką miłości
Myślę, że rodzicielka próbuje Cię chronić przed dorosłym życiem, samodzielnością i odpowiedzialnością.
Z drugiej strony facet, który zakłada rodzinę powinien być dorosły. A według mnie takową dorosłość przeważnie osiągacie po 30. Z kolejnej jednak strony kobieta po 30 jest już stara i szanse na urodzenie zdrowego dziecka są mniejsze. Tylko czy taka 20 latka będzie chciała starszego o 10 lat partnera :/
Ja bym nie chciała...
Z drugiej strony facet, który zakłada rodzinę powinien być dorosły. A według mnie takową dorosłość przeważnie osiągacie po 30. Z kolejnej jednak strony kobieta po 30 jest już stara i szanse na urodzenie zdrowego dziecka są mniejsze. Tylko czy taka 20 latka będzie chciała starszego o 10 lat partnera :/
Ja bym nie chciała...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
No, powiedzmy, najlepsza różnica w związku między partnerami, to mężczyzna starszy o 4- 9 lat od kobiety... czyli jak ma się np. 36 lat, to taka 27- latka może być... :twisted: .mariii pisze:Myślę, że rodzicielka próbuje Cię chronić przed dorosłym życiem, samodzielnością i odpowiedzialnością.
Ja bym nie chciała...
I pewnie oboje mieliby być po studiach?
PS
Szkoda, że kolega wykasował posta.
Ciekawa byłam Waszej opinii...
PS
Szkoda, że kolega wykasował posta.
Ciekawa byłam Waszej opinii...
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
- what_a_feeling
- bywalec
Re: ...
Wykasowałem, bo odczuwałem wyrzuty sumienia Dzisiaj znów o tym z nią gadałem i mówi, że wcale mi nie zakazuje umawiania się z dziewczynami
-
- zaufany użytkownik
Re: ...
Dobra, dobra, już ja to znam. Z jednej strony mówi, że nie zakazuje, a jednocześnie mówi coś odwrotnego i robi z człowieka idiotę!raido pisze:Wykasowałem, bo odczuwałem wyrzuty sumienia Dzisiaj znów o tym z nią gadałem i mówi, że wcale mi nie zakazuje umawiania się z dziewczynami
Szkoda, że wykasowałeś posta.