Beatyfikacja
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Beatyfikacja
JUtro wyjeżdżam na beatyfikację JP II mam nadzieję nie bedzie padać 

Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: Beatyfikacja
Może przywieziesz zdjęcia. Z pewnością Twoja relacja będzie ciekawa.
-
- zaufany użytkownik
O, fajnie, ciekawe jakie wrażenia. Czekam na relację.
witajcie mam foty ale nie chce się ujawniać lepiej się czuję anonimowo.Do Rzymu przybyło ok.miliona ludzi mnie nie udało się wejść na plac św Piotra Włosi nie byli przygotowani na tak duza liczbę pielgrzymów ale liczy się sama obecność.Uroczystosci wysłuchałem z grupą polaków w radiu niedaleko telebimu(był umieszczony za nisko co uniemozliwiło ogladanie)Później ok.godziny po uroczystościach poszliśmy nawiedzić trumne wystawioną w bazylice św.Piotra.Od poczatku zwiedzania Rzymu czuło się "Ducha kościoła"szczególnie jak zobaczyłem przepiękny plac św Piotra zrozumiałem że Pan Bóg bardzo wywyższył Polaków dajac nam Jana Pawła II.Dało mi to do myślenia i przybliżyło "czucie"podjętej przez NIego misji.Oprucz Rzymu zwiedziliśmy jeszcze Padwe i Asyż szkoda że choroba uniemożliwiła mi skupienie się na wewnętrznym przezywaniu tego co widziałem i usłyszałem o tylu Świętych pochodzacych z Włoch.Nie odstepowała mnie myśl że z te wszystkie cuda architektury kiedyś ulegna zagładzie podczas apokalipsy.Niemniej dały mi one świadectwo obecności człowieka bogatego wiarą minionych wieków.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
- VoyageR
- zaufany użytkownik
zazdroszczę, moim jednym z marzeń jest zobaczenie Rzymu i grobu Ojca Swietego.
jak nie w tym to może w następnym wcieleniu mi się to uda
jak nie w tym to może w następnym wcieleniu mi się to uda

jak mówią - tęsknie za ciszą...
jak milczą - boje się tego...
jak milczą - boje się tego...
- KAMELEON
- zaufany użytkownik
piekna sprawa,tez chiałbym tam pojechać kto wie moze kiedys mi sie to uda,ja betyfikacje ogładałem w szpitalu,pamietam ze wtedy padało.
"...Charakter niespokojny,niepokorny,trudny,chociaż nie ciągnie się za nim
aż siedem grzechów głównych...."
aż siedem grzechów głównych...."