forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
jestem w podobnej sytuacji co ty też jestem w dobrym stanie i mam remisje od dwóch lat także chciałbym mieć jakiś prawdziwych przyjaciół. przez moje życie przewinęło się dużo osób ale to w większości były złe znajomości. obecnie z nikim się nie zadaje i samotnie spędzam całe dnie
Dokładnie mam taką samą sytuacje, ale nie widze niestety widoków na to, aby mogło się to zmienić mieszkam w ŁDZ... :[ i tez koncze w tym roku 30 lat jakby co tam to zostawiam na siebie namiary gg 11754862
Skoro jestes z okolic Poznania, moze chcesz przyjechac na Zlot w Poznaniu 14 maja?
Ja byłem na ostatnim Zlocie we Wroclawiu rok temu i bylo super. Poznalem wiele fajnych, wartosciowych osob i mozna bylo wymienic się doświadczeniami i dobrze się bawić.
Cześć ja choruje na schizofrenie już 3lata i szukam osób cierpiących tak jaka ja jeśli chodź jedna osoba znajdzie się co by chciała pogadać podaje mój numer gg 38638850