antydepresant po ktorym sie nie chudnie
Moderator: moderatorzy
antydepresant po ktorym sie nie chudnie
PO solianie przytylam kilka kilo i daje to na plus poniewaz przed leczeniem mialam niedowage. Niestety solian , jak kazdy neuroleptyk powoduje u mnie lęki spoleczne. I moje pytanie brzmi: czy znacie jakis antydepresant na fobie spoleczna, po ktorym sie nie chudnie?
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: antydepresant po ktorym sie nie chudnie
Nie, ale jestem mało doświadczonym pacjentem.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Po Doxepinie i Lerivonie (oba to antydepresanty) nie schudniesz na 100% ale czy pomogą na lęki to nie wiem.
Albo chyba jednak chce taki, ktory hamuje troche glod bo ciagle tylko jem i jem i jem.........
.
Ostatnio zmieniony czw lut 06, 2014 2:00 pm przez borski, łącznie zmieniany 1 raz.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Ja brałam depralin - nie jest to lek przeciwpsychotyczny, jak solian, o którym wspominasz, ale typowy antydepresant. Nie tyłam na nim, ani nie chudłam. Waga stała w miejscu. Lek się sprawdził, więc polecam go.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Porucznik Borewicz pisze:Po sertralinie (Asentra, Sertragen) i fluoksetynie (Prozac, Bioxetin) ma się jadłowstręt, chudnie się po tym okrutnie
Największy jadłowstręt miałem po citalopramie. Po sertralinie i fluo czytałem ludzie często mają. Ja nie miałem po sertralinie.

Zdarzają się przypadki, że po sertralinie, citalopramie i (zwłaszcza) paroksetynie ludzie tyją podczas dłuższego okresu zażywania (początkowo może być jadłowstręt, ale on przechodzi).
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- tańcząca w zbożu
- zaufany użytkownik
Po anafranilu podobno.
Lubię kaczki, fajnie sobie nurkują w wodzie, ukazując kuper i nóżki skierowane ku górze.