Mam zamiar odstawić zolafren
Moderator: moderatorzy
Mam zamiar odstawić zolafren
Tak jak w tytule.Brałem Zolafren przez ostatnie pół roku i zamierzam go od jutra odstawić bo i tak mi nie pomaga proszę o informację czy rzucić od razu przyjmowanie leku czy stopniowo:) 

Re: Mam zamiar odstawić zolafren
mi zmniejszano minimalnie co 6 tygodni. Ja nie odstawialam leku bylam nadwrazliwa na lek i stopniowo mi go obnizali do dawki na ktorej sie najlepiej czuje.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Ja bym Cię jednak namawiała na szczerą rozmowę z lekarzem. Jeśli lek nie pomaga, można go zastąpić innym. Teraz jest naprawdę duży wybór leków, można tak dobrać lek, by miał jak najmniej skutków ubocznych i był skuteczny.
Biorąc lek, masz pewność, że zrobiłeś wszystko, by nie było nawrotu choroby. Zabezpieczasz się jakoś. Bez leku stajesz się bezbronny.
Pozdrawiam.m.
Biorąc lek, masz pewność, że zrobiłeś wszystko, by nie było nawrotu choroby. Zabezpieczasz się jakoś. Bez leku stajesz się bezbronny.
Pozdrawiam.m.
ja na tym leku nie odczułem żadnej zmiany więc po co go brać....Dzięki za info stopniowo będę zmiejszać dawkę aż się od tego leu całkowicie uwolnię...
Musisz pamiętać, że najgorsze jest parę pierwszych dni, organizm będzie domagać się tego leku, i nie będziesz się za dobrze czuć, ale potem będzie coraz lepiej. Powodzenia
"Potrzebuję jeszcze kilku, aby było jak u Wilków, co zaciekle walczą takie małe z takim wielkim bykiem"