Oddział Dzienny Sobieskiego czy Dom pod Skrzydłami
Moderator: moderatorzy
Oddział Dzienny Sobieskiego czy Dom pod Skrzydłami
Oddział Dzienny Sobieskiego czy Dom pod Skrzydłami? Czy ktoś korzystał z w/w ośrodków. Czy warto? Oferta oddziału dziennego nie powala na kolana, ale może jest tam więcej zajęć stricte terapeutycznych? Nie mogę się zdecydować 

Re: Oddział Dzienny Sobieskiego czy Dom pod Skrzydłami
Nie wiem jak "Dom pod Skrzydłami", ale oddział na Sobieskiego, na którym byłem (F10), mogę z czystym sumieniem polecić. Jest tam dużo zajęć terapeutycznych włącznie z psychoedukacją. Miły personel i bardzo dobre warunki.

Dzięki! F10 to chyba inny odział ja dostałam skierowanie do Kliniki Rehabilitacji.moonrid pisze:Nie wiem jak "Dom pod Skrzydłami", ale oddział na Sobieskiego, na którym byłem (F10), mogę z czystym sumieniem polecić. Jest tam dużo zajęć terapeutycznych włącznie z psychoedukacją. Miły personel i bardzo dobre warunki.
F10 chyba się nazywa "Oddział Zapobiegania Nawrotom". Ja byłem tam 7 lat temu. Od tego czasu powstało tam kilka nowych oddziałów.

Tamten to był chyba odział dla lepiej rokujących. Myślałam, że trening czystości pozostawiłam za sobą, gdy skończyłam 3 lata
Ten zapach, ludzie przygarbieni, biegający po korytarzach. "Porzućcie wszelką nadzieję."