Co prędzej przywróci motywację?
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Co prędzej przywróci motywację?
Co prędzej przywróci motywację albo co w ogóle przywróci motywację? Solian w dawce 50-200mg czy Abilify w dawce 3,25-15mg?
Re: Co prędzej przywróci motywację?
.,
Ostatnio zmieniony wt cze 12, 2012 6:49 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety ale musialbys sprobowac sam. Ja biore teraz abilifaja ale szczerze to mnie nie pobudza. Bralem kiedys solian i na 400 tak mnie nakrecil ze tracilem kontrole i musialem z niego zrezygnowac. Leki to loteria nie wiadomo co z tego brania wyjdzie.
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
-
- zaufany użytkownik
w przypadku abilify to jest krojenie tabletki nawet na 4 czesci i masz 3,25mg, bo na kazdego inaczej dziala. z tego co testowalem na dawce 15mg i 7,5mg to abilify to amfetamina dla mnie.
z kolei solian od 400mg wzyz jest antypsychotyczny, a na 400mg w jednej dawce dostawalem akatyzji. zeby dzialal solian przeciwdepresyjnie albo na objawy negatywne trzeba dawke 50-200mg.
z kolei solian od 400mg wzyz jest antypsychotyczny, a na 400mg w jednej dawce dostawalem akatyzji. zeby dzialal solian przeciwdepresyjnie albo na objawy negatywne trzeba dawke 50-200mg.