Rower MTB

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Rower MTB

Post autor: wowo »

ostatnio kupiłem sobie rowerek dodatkowo motywując się do wychodzenia z domu i aktywnego spędzania czasu,sprawia mi wiele przyjemności i frajdy jazda rowerem,kto z Was jeszcze porusza się tym środkiem lokomocji?
______X
bywalec

Re: Rower MTB

Post autor: ______X »

Ostatnio zmieniony wt cze 12, 2012 11:52 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

siligarf pisze:Jaki rower kupiłeś???

Ja rozważam coś z tego:
http://www.kross.pl/pl/rowery/gorskie
Według mnie opłaca się tu kupić górala.
Rowery tej firmy są tańsze niż na przykład Kelly'sa, Gianta, Meridy.
witaj,kupiłem rower kross hexagon x3,jeźdze nim głównie po asfalcie czasami po drogach polnych więc lepszy rower nie jest mi potrzebny,zapłaciłem 885zł cena katalogowa 1199zł,kupiłem go przed nowym rokiem i wiem że teraz podrożały o jakieś 6-8%,z roweru jestem zadowolony nic nie trzeczy nie stuka żadnych luzów,jest solidnie zrobiony osprzęt może nie powala ale zawsze można wymienić jak się zużyje na coś lepszego,dodatkowym plusem jest to że w tym modelu można wszystko zamontować,jak masz jakieś pytania co do tego modelu to pisz,chętnie odpowiem.
Awatar użytkownika
Jeżyk
zaufany użytkownik

Post autor: Jeżyk »

Ja chciałabym kupić sobie rower trekkingowy np Kross trans siberian.
Sposób na długie życie - CZUŁOŚĆ, BEZINTERESOWNOŚĆ, AKCEPTACJA
______X
bywalec

Ostatnio zmieniony wt cze 12, 2012 11:48 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
______X
bywalec

Ostatnio zmieniony wt cze 12, 2012 11:48 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jeżyk
zaufany użytkownik

W marcu wracam z Niemczech i zamierzam śmigać na rowerze :D codziennie, minimum godzinę, a najlepiej po dwie godziny dziennie. Mam nadzieję że w marcu już będzie wiosna a nie spóźniona zima.
______X
bywalec

.,
Ostatnio zmieniony wt cze 12, 2012 7:23 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jeżyk
zaufany użytkownik

Ja lubię bocznymi szosami
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Ja lubię na łonie natury, ale dawno już nie jeździłam na rowerku. Czas to zmienić wraz z nastaniem wiosny :)

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

ja w przeciągu miesiąca na przełomie grudnia i stycznia zrobiłem ponad 300km,podejrzewam że na wiosnę ilość km może się podwoić,zimowa aura nie przeszkadza mi w jeździe drogami :)
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Zrobiłem już ponad 3000 km pod koniec grudnia będzie rok czasu jak mam rower :)
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Brakuje mi trochę roweru, od ponad roku nie jeździłem. Zmieniłem miejsce zamieszkania. Teren trudny, górzysty, z moją wagą zbyt duże obciążenie dla stawów. Gdy lepiej poznam okolice, może znajdę dla siebie ścieżki rowerowe, wtedy pozostanie mi tylko kupić rower, ponieważ swój zostawiłem w Polsce.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Jestem nadal bez roweru, ale jadę do Polski na dwa tygodnie i pojeździe rowerem hehe... Tak myślę [emoji6]

Wysłane z mojego STH100-2 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Post autor: Piotrek007 »

.
Ostatnio zmieniony śr sie 01, 2018 11:01 pm przez Piotrek007, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Awatar użytkownika
KAMELEON
zaufany użytkownik

Post autor: KAMELEON »

ja jezdzę jak tylko mogę i pogoda na to pozwala , mam krossa level b1 , ostatio z ziomeczkiem przejechaliśmy 120 km taki mini rajd sobie zrobiliśmy po regionie , trasy różne szosa, lasy , drogi polne , kostka brukowa , zajebiscie było , polecam każdemu jazde na rowerku
"...Charakter niespokojny,niepokorny,trudny,chociaż nie ciągnie się za nim
aż siedem grzechów głównych...."
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik

Brakuje mi tego trochę :(
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Ja już uczestniczyłem w dwóch rajdach crossowych,super sprawa.Niestety oba ukończyłem tylko w połowie 2 okrążenia na 4.Jedne zawody były w deszczu.Super klimat tego jest polecam jak ktoś ma możliwość.Trudno go jednak ukończyć bez treningów.Jednak jak się okazuję wyprzedziłem trochę zawodników ostatnio hehe. Dodam jechałem bez sprawnych tylnich hamulców co było niebezpieczne,bo są strome zjazdy i wąskie.Jedynie jakieś moje umiejętności jazdy uchroniły mnie od groznego wypadku i moje doświadczenie jazdy rowerem.Mam w zwyczaju jezdzić po lesie.Jednak rajd ,to nietypowa droga,z różnymi utrudnieniami,czasem są inni obok nas uczestnicy.Ogromne są prędkości.Moim zdaniem ,to nie jest rajd dla kompletnego amatora gdy jedzie brawurowo,bo może mu się krzywda stać.W ogóle to niebezpieczne rajdy,są kolizje i pewne zagrożenia nawet utraty zdrowia,to powoduje większą adrenalinę,w końcu to sport ekstremalny bym powiedział.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

wowo21975 pisze: czw sty 29, 2015 8:21 pm Brakuje mi trochę roweru, od ponad roku nie jeździłem. Zmieniłem miejsce zamieszkania. Teren trudny, górzysty, z moją wagą zbyt duże obciążenie dla stawów. Gdy lepiej poznam okolice, może znajdę dla siebie ścieżki rowerowe, wtedy pozostanie mi tylko kupić rower, ponieważ swój zostawiłem w Polsce.
Nie wyobrażam sobie obecnie nie mieć roweru,mam go ponad 10 lat.Kto Ci powiedział,że rower obciąża stawy?To oprócz pływania najzdrowszy sport dla stawów i z tego co wiem nie obciąża.Widzę naprawdę duże osoby na rowerach.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Może nie pływam,nie gram w zespołowe gry,ale lubię szachy i właśnie rower.To podobno naturalne dla osób emocjonalnych.Poza tym rower jest zdrowy jak pływanie i nie ma się większych kontuzji od niego.
ODPOWIEDZ

Wróć do „sport”